bero123456
Gold Üye
- Ticaret Puanı: 0 / 0
işlem yapılmaz ozamankabul etmiyor arkadaş onlara güvenmezmiş
işlem yapılmaz ozamankabul etmiyor arkadaş onlara güvenmezmiş
arkadaşta böyle bir checkerin olacağını sanmıyorum aracı kabul etmiyor önden paranın yarısını istiyor forumdan admin aracı yapalım diyorum tanımıyorum güvenmem gibi laflarda bulunuyor ekran kaydı istiyorum olduğuna dair vdste açamam dedi sizden ricam onay vermeden bir kontrol mu etseniz var olup olmadağına millet tokatlanıyor sonra ?
forumdan admin aracı olursa problem kalmaz bence
Forum yetkilileri satışlarda aracı olamaz. Kurallar gereği böyledir. Satıcı hakkında şikayetiniz varsa şikayet bölümünü kullanıp bizlere bildirin inceleyelim arkadaşlar. Belirttiğiniz gibi bir durum varsa kullanıcı uzaklaştırılır.kabul etmiyor arkadaş onlara güvenmezmiş
Aracı olan bı admin tanıyorum o yüzden söyledimForum yetkilileri satışlarda aracı olamaz. Kurallar gereği böyledir. Satıcı hakkında şikayetiniz varsa şikayet bölümünü kullanıp bizlere bildirin inceleyelim arkadaşlar. Belirttiğiniz gibi bir durum varsa kullanıcı uzaklaştırılır.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
gerek yok bu çakala para vermenize proxy ekleyin kullanın
hesabın ne bilgilerini veriyor tam olarak elimde cok hesap varSatıyorum Proxy Destekli Odeme İban 700TL
fantasy gene yaptı yapacağınıLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
gerek yok bu çakala para vermenize proxy ekleyin kullanın
Öyle bir admin varsa bize bildir gereken yapılsın. Kurallar bu konuda çok net istisna yok.Aracı olan bı admin tanıyorum o yüzden söyledim