lsphibo
Silver Üye
- Ticaret Puanı: 0 / 0
checkerin neyin websitesi kanka az bisey kafani kullanSatış Yapması İçin Websitesine İhtiyacı Yokmu Benim Niye Satış İlanımı Kapattınız Ozaman?
checkerin neyin websitesi kanka az bisey kafani kullanSatış Yapması İçin Websitesine İhtiyacı Yokmu Benim Niye Satış İlanımı Kapattınız Ozaman?
kanka Bende spoofer için satıyorum demıstım kapattılar ?checkerin neyin websitesi kanka az bisey kafani kullan
neyse kanka bul githubdan yazdigim fiyatin 2 katini aticamkanka Bende spoofer için satıyorum demıstım kapattılar ?
Website kuralı hile ürünleri için geçerli. Spoofer satışıda buna dahil.Satış Yapması İçin Websitesine İhtiyacı Yokmu Benim Niye Satış İlanımı Kapattınız Ozaman?
discord ?Satıyorum Proxy Destekli Odeme İban 700TL
doooodoooooodiscord ?
arkadaşta böyle bir checkerin olacağını sanmıyorum aracı kabul etmiyor önden paranın yarısını istiyor forumdan admin aracı yapalım diyorum tanımıyorum güvenmem gibi laflarda bulunuyor ekran kaydı istiyorum olduğuna dair vdste açamam dedi sizden ricam onay vermeden bir kontrol mu etseniz var olup olmadağına millet tokatlanıyor sonra ?Onaylanmıştır...
forumdan admin aracı olursa problem kalmaz bencearkadaşta böyle bir checkerin olacağını sanmıyorum aracı kabul etmiyor önden paranın yarısını istiyor forumdan admin aracı yapalım diyorum tanımıyorum güvenmem gibi laflarda bulunuyor ekran kaydı istiyorum olduğuna dair vdste açamam dedi sizden ricam onay vermeden bir kontrol mu etseniz var olup olmadağına millet tokatlanıyor sonra ?
kabul etmiyor arkadaş onlara güvenmezmişforumdan admin aracı olursa problem kalmaz bence