Groozy Software Colorbot

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yusori162

Gold Üye
İletişim
Dün akşam çok az bakmaya vaktim oldu. Anti-Debugger göremedim , VMProtect ile korunmuş , Lisans kısmını geçtikten sonra bi hatayla karşılaştım fakat daha fazla kurcalamadım. Kurcalamak isteyen olursa diye bırakmak istedim

Son düzenleme:
exe açıldıktan sonra saniyeler içinde kapanıyor yasaklı programmı var

benim pc açmıyor Crâck tools olduğundan olabilir yada bende sıkıntı var vmware zaten engellidir vmp var başka arkadaşlar ilgilenir

image.png
G

Galiba sadece patchlemek kaldı.
image.png
G

Galiba sadece patchlemek kaldı.
Patch konusunda VMProtect engel oluyor bana. Nasıl unpack ederim yardım ederseniz süper olur hocam. @rp321

Dün akşam çok az bakmaya vaktim oldu. Anti-Debugger göremedim , VMProtect ile korunmuş , Lisans kısmını geçtikten sonra bi hatayla karşılaştım fakat daha fazla kurcalamadım. Kurcalamak isteyen olursa diye bırakmak istedim

Crâcked:

Hileyi çalıştırın. Sonra dosya içerisindeki patcheri cmd'de yönetici olarak çalıştırın. PID isteyecek görev yöneticisinden bulabilirsiniz , PIDi girdikten sonra patch işlemlerini yapacak. Licence kısmına random bir şey girerseniz hile çalışacaktır.

unpack için teşekkürler deneyen colorbot durumunu da paylaşırsa harika olur

Crâcked:

Hileyi çalıştırın. Sonra dosya içerisindeki patcheri cmd'de yönetici olarak çalıştırın. PID isteyecek görev yöneticisinden bulabilirsiniz , PIDi girdikten sonra patch işlemlerini yapacak. Licence kısmına random bir şey girerseniz hile çalışacaktır.
Yusori discordunu DMden bırakabilir misin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt