Google maps

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xlayA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xlayA

Gold Üye
Google maps ile yorum atarak para kazaniyorum ama belli bi süre sonra google sahte manipülasyon diyerek fixliyor yorumlar düşmüyor çözümü yok mudur ? Yads google ip den mi çakıyor telefon bilgilerinden vb mi çakıyor bunun bilgisini bi bilen arkadaşlar verirse sevinirim

yapay zekayi nasil tespit ediyolar ya
yorumlardan belli oluyor kolayca gerçekten
Birden fazla mülkümü ******** çatısı altında topladım. Aylık raporlamaları ve bakım-onarım süreçlerindeki titizlikleri takdire şayan. İş ortağı olarak görüyorum.

bu devirde güvenilir insan çok az kaldı arkadaşlardan allah razı olsun herşeyimize yardımcı oldular seve seve hayırlı işleri olsun

Sen hangisine yapay zeka derdin şahsen ve sabah ilk yazdığım filtrelendi diğeri düştü

20 ne la yiyo seni 2 yıl önce tek yoruma 70 tl alıyodum
o kadar veren yok şuan zaten gruptan buluyon şans işi buldum bu tek adami sın zamanlarda başka yazan yok idare ediyoz en son bu yazmış buda 40 alıyom diyo

Google maps ile yorum atarak para kazaniyorum ama belli bi süre sonra google sahte manipülasyon diyerek fixliyor yorumlar düşmüyor çözümü yok mudur ? Yads google ip den mi çakıyor telefon bilgilerinden vb mi çakıyor bunun bilgisini bi bilen arkadaşlar verirse sevinirim
oha olm işe bak

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt