Google maps

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xlayA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xlayA

Gold Üye
Google maps ile yorum atarak para kazaniyorum ama belli bi süre sonra google sahte manipülasyon diyerek fixliyor yorumlar düşmüyor çözümü yok mudur ? Yads google ip den mi çakıyor telefon bilgilerinden vb mi çakıyor bunun bilgisini bi bilen arkadaşlar verirse sevinirim

ne kadar kazanıyon zamanına değecek bir şey mi
kanka bügün 100 çekim yaptım sadece 5 çardan yazarak işletme sahipleriyle iletişimin olursa bana yaptıran adam 40 alıyor 20 veriyor sadece aracılık yaparak kazanıyor benim eleman sorunlu bide biraz eleman bişey yazıyor 1 saat 2 saat ofline kalitor bügün 8de atarız yine dediydi eleman 12de geldi bu limit sorunu düzelirse basit ama kazandıran iş

kanka bügün 100 çekim yaptım sadece 5 çardan yazarak işletme sahipleriyle iletişimin olursa bana yaptıran adam 40 alıyor 20 veriyor sadece aracılık yaparak kazanıyor benim eleman sorunlu bide biraz eleman bişey yazıyor 1 saat 2 saat ofline kalitor bügün 8de atarız yine dediydi eleman 12de geldi bu limit sorunu düzelirse basit ama kazandıran iş
belki oraya gitmismi diye kontrol ediyordur
nereye gittigimzii kontrol edebliolar cunku

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
20 ne la yiyo seni 2 yıl önce tek yoruma 70 tl alıyodum

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt