Çözüldü GoodCheats / LeaderCheats Ticarette Sahtekarlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu konu başlığında bizim ismimiz neden geçiyor? @Genisys
image.png

?

yani konu ile bağlantısını anlayamadım?
Site üzerinden satış gösteriyorsunuz? Reseller veriyorsunuz? satın alan müşterilerin panellerini siliyorsunuz? insanları dolandırıp küfürler savuruyorsunuz? Bende anlamadım acaba neden?

Tüm bunları yaparken leadercheats.com'a destek verebilirsiniz pardon dolandırılabilirsiniz.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Site üzerinden satış gösteriyorsunuz? Reseller veriyorsunuz? satın alan müşterilerin panellerini siliyorsunuz? insanları dolandırıp küfürler savuruyorsunuz? Bende anlamadım acaba neden?
Kimin panelini kapatmışım ben pardon?

İsmin geçiyorsa böyle şikayetlere de açık olmalısınız bence

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
https://cheatglobal.com/konu/goodcheats-dolandiriclik.56618/
https://cheatglobal.com/konu/goodcheats-leadercheats-ticarette-sahtekarlik.56633/

iki konuyuda incelenmek için yeni cevaplara kapatmış bulunmaktayım gelişmeler için iki seçenek sunucam

@GoodCheats @CaneryCheats @ForceShop konu 3 kişiyide igilendirdiği için karar 3 kişininde verdiği tepkilere göre şekillenicektir

Seçenek 1: Taraflar arasında uzlaşma isterseniz @GoodCheats sınırsız denilen ama sonradan sınır cıkarılan ve ekstra ücret alınan panelin ve alınan ekstra ücretin iadesi taraflara iade geçersiniz
ve devamında yasaklanma söz konusu olmaz ( 130 dolar + ekstra 70 dolar ) iade edilmesi gereken miktar

Seçenek 2: Taraflar arasında uzlaşma olmaz ise bahsi geçen taraf @GoodCheats forumda Satış ve Ticarette sahtekarlık uyarısı alır ve forumdan kalıcı olarak uzaklaştırılır.

karar verebilmek adına @GoodCheats @CaneryCheats @ForceShop

Seçenek 1 için yoruma Like tepkisini atmalısınız
Seçenek 2 için yoruma dislike tepkisini atmalısınız

taraflar seçenek 1 dıyor sizde katılıyorsanız lütfen 1 seçeneğine katılıp taraflardan birine para iadesi geçebilirsiniz @GoodCheats

00:01 den sonra yanıt gelmez ise seçenek 2 geçerli olacaktır

image19afac12384c628e.png

Karar ;

@GoodCheats Satış & Ticarette Sahtekarlık uyarısı almış ve forumdan kalıcı olarak yasaklanmıştır

18.08.2024 tarihinden sonra forum üzerinde GoodCheats yada alt/üst markalarına ait x dosya satışı yasaklanmıştır .

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt