Çözüldü GoodCheats / LeaderCheats Ticarette Sahtekarlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sizin bize yazmanız dahilinde key yeniliyoduk bunu canery dostunuzuda sorabilirsiniz
hocam bizzat ownerınız robinhood ile konuştum? en başından beri onunla muhattap oluyorum o yüzden tekrardan onunla konuştum bu konuyu 5 tane admininzede yazmamaı bekleyemezsin

70 dolar daha ödeme istememizin bir sakıncası olduğunu düşünmüyorum. Panel sahibi talep ediyor biz size sunuyoruz. tekrardan panelinizi aktif edebilmemiz için bunu ödemeniz gerekiyordu.

Madem sadece panel sahibinin dediklerini dinliyorsunuz, siz neden panel satarken indirim yapıyorsunuz? fantastic satarken 5000tl diyor robinhood satarken 4000tl diyor 2 gün sonra 70$ daha kitliyor :kappasmiley:

150$ para ödüyoruz 2 gün sonra panel kapanıyor adam akıllı bir satıcı olsa senin 2 gündeki oluşturduğun keylerin parasını kesiyorum üstünü iade ediyorum panelinide kapatıp seni blacklist yazıyorum. Tabiii adam akıllı bir satıcı olsa dolandrıcı olmasa yaşanacak en doğru olay bu olurdu. Bu arada ben 150$ ödedikten sonra 1 günlük key oluşturdum sadece sonra panelim silindi :kappasmiley:

Agalar gelişme var bunların paneli satın aldıkları yeri buldum bütün paneli silinenler gidip report ederse muhtemelen elindeki panelini alırlar bunların bizde rahatlarız

Official satış platformu :

Kanıt :

@Genisys

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
220 dolar panel sana 150 olur ama ilerde 70 vercen cok komik ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt