Çözüldü GoodCheats / LeaderCheats Ticarette Sahtekarlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lng

Uzman Üye
İletişim
Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : @GoodCheats
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : Ticarette Sahtekarlık
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : 5 ağustos 2024
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : https://cheatglobal.com/konu/valorant-internal-extra-safe-undetected-goodcheats-com-tr.55052/
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller paneli alırken sınırsız panel dediğine dair ss ler Panele limit koyduktan sonra 70 dolar ödeme yaptığım ss ler , , ,
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ; öncelikle canary bu siyah menülü ürünün paneli almak için goodcheats e yazıyoruz (ortada illegal bi durum yok zaten ortak şekilde satın aldığımızı goodcheats in haberi var) bize web panel için 250 dc panel için 150 dolarlık bi fiyatlandırma veriyolar ss de de açık bi şekilde belli olduğu gibi bize ikisi içinde SINIRSIZ key oluşturma diyolar bizde doğal olarak dc paneli satın alıyoruz ve 3 4 gün sonra panele limit ekleniyor ve geri kalan tüm konuşma ss lerde açık bir şekilde belli tekrardan limiti kaldırmak için 70 dolarlık bi ödeme yapıyoruz ve ertesi gün ticket üzerinden benim haberim olmadan adminim aylık müşteriye 3 dolarlık bi indirim veriyor bu konuda zaten bizi uyarmışlardı alt fiyata satılamaz diye o konuda haklarını yiyemem ama bu zamana kadar elime kaç kere panel geçti hiç böyle bi durum yaşamadım en fazla uyarı verilir diğer ihlalde panel kapatılır (katalog fiyatım bire bir aynı) ve 3 dolarlık indirim için paneli kapatıyolar artı olarak kullanılmış bütün keyler siliniyor aktif olan tüm müşterilerime iade vermek durumunda kalıyorum markamın ismi kötüleniyor (benim sorun yaşadığım nokta panel kapanması değil bize sınırsız key denmesine rağmen limiti kaldırmak için 70 dolarlık daha ödeme yapmamızı istiyolar adminlerin dikkatine)

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : https://cheatglobal.com/konu/valorant-internal-extra-safe-undetected-goodcheats-com-tr.55052/
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller paneli alırken sınırsız panel dediğine dair ss ler Panele limit koyduktan sonra 70 dolar ödeme yaptığım ss ler , , ,
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ; öncelikle canary bu siyah menülü ürünün paneli almak için goodcheats e yazıyoruz (ortada illegal bi durum yok zaten ortak şekilde satın aldığımızı goodcheats in haberi var) bize web panel için 250 dc panel için 150 dolarlık bi fiyatlandırma veriyolar ss de de açık bi şekilde belli olduğu gibi bize ikisi içinde SINIRSIZ key oluşturma diyolar bizde doğal olarak dc paneli satın alıyoruz ve 3 4 gün sonra panele limit ekleniyor ve geri kalan tüm konuşma ss lerde açık bir şekilde belli tekrardan limiti kaldırmak için 70 dolarlık bi ödeme yapıyoruz ve ertesi gün ticket üzerinden benim haberim olmadan adminim aylık müşteriye 3 dolarlık bi indirim veriyor bu konuda zaten bizi uyarmışlardı alt fiyata satılamaz diye o konuda haklarını yiyemem ama bu zamana kadar elime kaç kere panel geçti hiç böyle bi durum yaşamadım en fazla uyarı verilir diğer ihlalde panel kapatılır (katalog fiyatım bire bir aynı) ve 3 dolarlık indirim için paneli kapatıyolar artı olarak kullanılmış bütün keyler siliniyor aktif olan tüm müşterilerime iade vermek durumunda kalıyorum markamın ismi kötüleniyor (benim sorun yaşadığım nokta panel kapanması değil bize sınırsız key denmesine rağmen limiti kaldırmak için 70 dolarlık daha ödeme yapmamızı istiyolar adminlerin dikkatine)
sizin bize yazmanız dahilinde key yeniliyoduk bunu canery dostunuzuda ve bu indirim konusunda hiç bi affımız yok 1 reseller daha yapmıştı gene kapatmıştık bu indirim konusu size özgü değil

Arkadaşlar ufak bir ekleme yapmak istiyorum. Ben uhpep konuda benim ismim geçtiği için bizzat yazmak istedim bende yakın bir zamanda 150$ vererek aylık bir discord web panel satın alımı yapmıştımanlaşmada geçerli şartlar dahilinde hiçbir kural ihlali yapılmamıştır buna rağmen 48 saat sonra panelim kapatılmıştır. Sebebi ise @Qimptoven namı değer shava adlı discord kullanıcısından panel aldım ve satışının yapmaktan hiçbir sorun olmayacağı için birkaç reseller bulup konuştum belli bir bütçe dahilinde ürünü satmak için 2 hafta öncesinde anlaştık lakin shava paneli kapatıp artık yeni ürüne geçtim sana panel veremem bunu tekrar al demesi üzerine boşa düştüm ve goodcheats namı değer bycovani066 , ! ʀᴏʙɪɴʜᴏᴏᴅ / fantastic_cc , Fantastic adlı satıcılarla bir araya gelerek panel satın alımı yaptım indirim yapmadılar 150$ dan 1 aylık paneli satın aldım. Panel içeriği ve kuralları (Sınırsız key oluşturma, 1 ay boyunca kullanım, belirtilen fiyatın altına satış yapmama 50$ altına reseller almamak) Hiçbir kural ihlali yapılmadığı benim shava yüzünden ürünü teslim edemediğim kişiler ile bu sunucuda denk düşünce bana d0landırıcı dedikleri için panelimi kapattılar ve bir dolandırıcıyı banladıkları için tek d0landırıcı olarak piyasada kaldılar.

2.png
Adsz.png
3.png
4.png

En sonda not olarak yorumlarda benimle iş birliği falan yapmış canery benle çalışıyormuş falan siz ne kadar ucubeyseniz canery de o kadar ucube ben resell için adamdan key falan almıyorum almam. Official satıcı bu ürünü 5$ dan satıyor %50 resell indirim vererek 2.5$ a geliyor ürün toplu key alımında bende ürünü 70 80tl den satıyorum payımı alıyorum müşterime keyini iletiyorum canery den aldığım key kendi satın aldığım keyler gitmesin diye yayıncı keyi lazımdı onuda canery den karşıladım adamın panelini silmişler :kappasmiley: :kappasmiley: :kappasmiley:

Yayın da açıldıktan sonra peps2ne tarafından tiktok hesabı kapatıldı sonra bu olaylar yaşanmış :rem:

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Merhaba,

,

bunlar kanıtları bu arkadaşda deminki konudaki gibi kurallara uymayıp sürekli bir şekilde indirimli satış yapmıştır

sizin bize yazmanız dahilinde key yeniliyoduk bunu canery dostunuzuda ve bu indirim konusunda hiç bi affımız yok 1 reseller daha yapmıştı gene kapatmıştık bu indirim konusu size özgü değil
açıklamayı okursan zaten önemli olan noktayı belirttim orda bi kural ihlali var ondan yana sorunum yok limit anlamında 70 dolarlık ödeme daha istediniz

Merhaba,

,

bunlar kanıtları bu arkadaşda deminki konudaki gibi kurallara uymayıp sürekli bir şekilde indirimli satış yapmıştır
düzgün okursanız hocam sorunun bunlarda değil 70 dolarlık ödeme daha istemeniz olduğunu anlarsın

Bi reseller olarak Soyluyorum oyle Kafana Gore indirim yapamazsin sen kazanacaksin deye Bizmi ac kalalim Ben ve Benim gibi bircok reseller evine Burdan ekmek goturuyor Yaptigin hic dogru degil bunuda gectim bide Forum aciyorsun Komiksin suc sende degil seni reseller yapanda Umarim bir daha yapmaz bu hatayi

açıklamayı okursan zaten önemli olan noktayı belirttim orda bi kural ihlali var ondan yana sorunum yok limit anlamında 70 dolarlık ödeme daha istediniz

düzgün okursanız hocam sorunun bunlarda değil 70 dolarlık ödeme daha istemeniz olduğunu anlarsın
sizin bize yazmanız dahilinde key yeniliyoduk bunu canery dostunuzuda sorabilirsiniz

70 dolar daha ödeme istememizin bir sakıncası olduğunu düşünmüyorum. Panel sahibi talep ediyor biz size sunuyoruz. tekrardan panelinizi aktif edebilmemiz için bunu ödemeniz gerekiyordu.

bize sınırsız key denmesine rağmen limiti kaldırmak için 70 dolarlık daha ödeme yapmamızı istiyolar @GoodCheats doğrumu burası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt