wifi ethernet hic farketmiyorki ben ethernetde de kullanıyorum wifidede goodbydpi yda hangi dosyayı calıştırıyorsun ?bende çalışmıyor ethernet mi lazım bu dpi için hiç bir şekilde çalışmıyor
şu an kullanmıyorum dosyanın adını hatırlamıyorum webden kullanıyorum discordu ancak normal çalıştırmayı denediğimde discord'da bir değişiklik olmuyor youtubedeki tüm videoları izlemiş olabilirimwifi ethernet hic farketmiyorki ben ethernetde de kullanıyorum wifidede goodbydpi yda hangi dosyayı calıştırıyorsun ?
kanka bu kadar kisinin pcsinde dusurmuyorsa demek ki senin pcnde bir problem vardır zatensadece dns degıstırıyor bılıyorum fakat gta5 de ve dıger oyunlarda kastırıyor mantıklı bır acıklaması olan varmı
masa üstünde 1.1.1.1 vpn indiriceksin kanka goodby dpi start batlarinin ismini hatırlamıyorum acacaksın vpn kapatacaksin discord acıldıktan sonra goodbydpi hep acık kalsın discordun aktif olur zatenşu an kullanmıyorum dosyanın adını hatırlamıyorum webden kullanıyorum discordu ancak normal çalıştırmayı denediğimde discord'da bir değişiklik olmuyor youtubedeki tüm videoları izlemiş olabilirim
onuda denedim warp sıkıntı çıkarıyor bağlanıyor diyor bağlanıyor 2-3 saniye sonra tekrar bağlanıyor oluyor dpi ile birlikte açılınca teşekkürler yinedemasa üstünde 1.1.1.1 vpn indiriceksin kanka goodby dpi start batlarinin ismini hatırlamıyorum acacaksın vpn kapatacaksin discord acıldıktan sonra goodbydpi hep acık kalsın discordun aktif olur zaten
rica ederim sorunu bulursam gene senle bilgi paylaşırım kanka iyi akşamlaronuda denedim warp sıkıntı çıkarıyor bağlanıyor diyor bağlanıyor 2-3 saniye sonra tekrar bağlanıyor oluyor dpi ile birlikte açılınca teşekkürler yinede