Anlama özrlülüğünüz var galiba arkadaşlar 3060 kullanıyorum işlemcimde gayet iyi size diyorum ki dpi yi kapattıgım zaman düzeliyorfivemde araci geri atma genelde fpsden dolayi oluyor
madem her şeyi biliyorsun neden konu açıp yardım istiyorsun ?Anlama özrlülüğünüz var galiba arkadaşlar 3060 kullanıyorum işlemcimde gayet iyi size diyorum ki dpi yi kapattıgım zaman düzeliyor
Bak bakayım ben mi açmışım konuyu ???madem her şeyi biliyorsun neden konu açıp yardım istiyorsun ?
özür dilerimBak bakayım ben mi açmışım konuyu ???
illaki ufakta olsa lag yapar yani mantiken ama sen kastıyıor diyorsun işletim sistemin nedir tam olarak ?sadece dns degıstırıyor bılıyorum fakat gta5 de ve dıger oyunlarda kastırıyor mantıklı bır acıklaması olan varmı
3070 var wındows10 kullanıyoruım drıverlar vb guncelillaki ufakta olsa lag yapar yani mantiken ama sen kastıyıor diyorsun işletim sistemin nedir tam olarak ?
o sistemde goodbydpi nasil fps düşürüyor sen bunu kullanma amacın ne kanka discorda girmek icinmi sadece fivem ile alakasi nedir anlatirmisin3070 var wındows10 kullanıyoruım drıverlar vb guncel