Gloomy.cc | Valorant ESP Hack and Aimbot

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Windows 1709 kuruyorum ama bu sefer de şöyle bir sorun var, nvidia ekran kartı driverlarını kuramıyorum, ve galiba ekran kartı tanımlayamadığım için "DX11 feature level 10.0 is required to run the engine." hatası veriyor Valorant. Lütfen yardımcı olsun biri ya.

Windows 1709 kuruyorum ama bu sefer de şöyle bir sorun var, nvidia ekran kartı driverlarını kuramıyorum, ve galiba ekran kartı tanımlayamadığım için "DX11 feature level 10.0 is required to run the engine." hatası veriyor Valorant. Lütfen yardımcı olsun biri ya.

dostlar 1709 dan sonra amd ekran kartı uyumsuzluğu yaşar mıyım

1709 kurdum kurmaz olaydım
kanka oyunu açamıyorum ya "DX11 feature level 10.0 is required to run the engine." hatası veriyor, aygıt yöneticisinde ekran kartım görünmüyor ve directx falan da yüklesem yapamadım bir türlü

hileyi indirdim sadece açıp kapattım ban yedim aq :D (Kullanılmayan hesapta açtım kullanamadım geri kapattım, 730 Tl yatırdığım hesapta maçın ortasında ban yedim.)

Son düzenleme:
hileyi indirdim sadece açıp kapattım ban yedim aq :D (Kullanılmayan hesapta açtım kullanamadım geri kapattım, 730 Tl yatırdığım hesapta maçın ortasında ban yedim.
zaten hwid ban atıyor hileden o pc den girilen bütün hesaplar ban yicek .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt