Gloomy.cc | Valorant ESP Hack and Aimbot

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lol.png

Sizlerde mi sorun var bende mi yok bilmiyorum ama söylediğim gibi sadece esp ile bile uzun götürebiliyor. Hilede dt olan durum aimbotdur bunu unutmayınız.

çok teşekkürler ama sürüm sıkıntı güncelleme vs. elinizdeyse güncellermisiniz ?

Hile iyiymiste yorumlarda 5 maça kadar ban yazınca gözüm korktu genede ellerine sağlık

hile açtım ama hile menüsü hgelmiyor
windowed fullscreen yapınca hile menüsü açılıyor ama windowed yapınca hile menüsü gidiyor hilede çalışmıyor nedeni nedir?

Son düzenleme:
Beyler ya yardıma ihtiyacım var, 1703-1709 windows sürümlerinde hiçbir ekran kartı driverımı kuramıyorum ve ekran kartım algılanmadığından dolayı directx 11 olmadığı için Valorant'a giremiyorum, birisi lütfen yardımcı olabilir mi?

Beyler ya yardıma ihtiyacım var, 1703-1709 windows sürümlerinde hiçbir ekran kartı driverımı kuramıyorum ve ekran kartım algılanmadığından dolayı directx 11 olmadığı için Valorant'a giremiyorum, birisi lütfen yardımcı olabilir mi?
Aynı olay bende de var ama ben valoranta giriyorum nvidia driverı yok zaten ekran ksrtı direk çalışmıyor dahili ekran kartı ile 40 50 fps oynuyorum

Aynı olay bende de var ama ben valoranta giriyorum nvidia driverı yok zaten ekran ksrtı direk çalışmıyor dahili ekran kartı ile 40 50 fps oynuyorum
Ben dahili ekran kartı ile de oynayamıyorum, intel uhd graphics 630 ekran kartımı algılamıyor pc ve driver da kuramıyorum, yardımcı olma şansın var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt