Gigabayte B550m ds3h spoof tutmaması hakkında

abi merhaba arkadaş direk yeni modem alsa olurmu ? hiç beklemesek 7 gün
6. gün yemişti spooftan olmasına imkan yok kendisi biraz sabırsız bayadır banlıda. yeni modem alsa herşey çözülürmü kısaca modem banıysa eğer @oQeF

Çözülebilir ama routeri komple değiştirmesi gerekiyor. Eski modemden kurtulacak yani.

Benimde bir hayatım yaşantım ve yapmam gereken işler var dostum. Bu forum üzerinden herhangi bir gelir kazanmadığıma göre benim penisin canı ne zaman isterse o zaman gelecektir.
reis penisinin keyfini bekliyorum :) çöz bizim derdimizi kral adamsın.

Çözülebilir ama routeri komple değiştirmesi gerekiyor. Eski modemden kurtulacak yani.
tamam abi kısaca router den kastın modem galiba bu konuda cahilim. direk modemi değiştirsek yeterli yani.
ayrıca modemi değiştirince mac adresi için ban yiyene kadar maci spooflamaya gerek yok o zaman sadece maci spooflamaya yani yanlış anlamadıysam

Son düzenleme:
tamam abi kısaca router den kastın modem galiba bu konuda cahilim. direk modemi değiştirsek yeterli yani.
ayrıca modemi değiştirince mac adresi için ban yiyene kadar maci spooflamaya gerek yok o zaman sadece maci spooflamaya yani yanlış anlamadıysam
Hayır var. Sen en iyisi benim konumu bekle.

Siteyi sürekli takip etmeniz gerekiyor aktif olmalisiniz

İmkanı mevcut. Bir süre telefonun mobil verisi ile bağlansın internete bir de öyle deneyin. Bu banı kaldırmanın kolay bir yolu mevcut, yakın bir zamanda konusu gelecek.
oQeF selam usta, tpm ile secure boot için method lazım. Bunu aşamıyorum uzun zamandır

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt