Gigabayte B550m ds3h spoof tutmaması hakkında

Benimde bir hayatım yaşantım ve yapmam gereken işler var dostum. Bu forum üzerinden herhangi bir gelir kazanmadığıma göre benim penisin canı ne zaman isterse o zaman gelecektir.
abi bi 7 gün daha telefonunn netiyle tekrardan deneyip ban yemezsek yeni modem alsak sorun çözülür mü ? ne önerirsin

Mac adresini değiştirmeyi denediniz m i ?

Telefonla dene dostum. Ban yemiyorsan taglarsın çözümünü sunarım.
abi merhaba arkadaş direk yeni modem alsa olurmu ? hiç beklemesek 7 gün
6. gün yemişti spooftan olmasına imkan yok kendisi biraz sabırsız bayadır banlıda. yeni modem alsa herşey çözülürmü kısaca modem banıysa eğer @oQeF

abi merhaba arkadaş direk yeni modem alsa olurmu ? hiç beklemesek 7 gün
6. gün yemişti spooftan olmasına imkan yok kendisi biraz sabırsız bayadır banlıda. yeni modem alsa herşey çözülürmü kısaca modem banıysa eğer @oQeF

yaw kardeşim türk telekomda çalıştım modemin fiziksel mac adresinden başka hiçbir seri numarası vb. gibi şeyleri yok modemle alakalı değil sen bişeyi yapamıyosundur

yaw kardeşim türk telekomda çalıştım modemin fiziksel mac adresinden başka hiçbir seri numarası vb. gibi şeyleri yok modemle alakalı değil sen bişeyi yapamıyosundur
hayır aynı spoof kendim arkadaşlarımda oluyo modem banı diye birşeyde varmış modem maci modeme özel modemlerin kendisinde. yaptıgım herşey max zaten ötesi yok eminim
bios up raid amidewin usb adaptör yenisi kaç kere yaptım çocuğa sonuç hüsran garip bi şekilde her seferindede farklı fiziksel mac için aygıt aldık öyle diyim

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt