İmkanı mevcut. Bir süre telefonun mobil verisi ile bağlansın internete bir de öyle deneyin. Bu banı kaldırmanın kolay bir yolu mevcut, yakın bir zamanda konusu gelecek.Kendime ve etrafıma yaptığım spooflar tutuyor bir arkadaşıma yaptığım aynı anakarta sahip herşeyi aynı yapıyorum 6. Gün ban yiyor hile açmadığı halde. Modemi mi banlı acaba @oQeF
reis tahminen ne zaman gelirİmkanı mevcut. Bir süre telefonun mobil verisi ile bağlansın internete bir de öyle deneyin. Bu banı kaldırmanın kolay bir yolu mevcut, yakın bir zamanda konusu gelecek.
Abi biosu up downu raidi amidewini 3 4 kere PC res check ettim bu aygıtla USB ethernetle her bana yeni aygıt denedim yok kalkmıyor modem res , modemin arayüzündeki log yerine kadar temizledim. Olmuyor valla konu gelirse çok sevinirim.İmkanı mevcut. Bir süre telefonun mobil verisi ile bağlansın internete bir de öyle deneyin. Bu banı kaldırmanın kolay bir yolu mevcut, yakın bir zamanda konusu gelecek.
Su(uuid) bs ss hepsi değişiyor seriallik durum yokhangi serialin değişmediğini kontrol edin ve ona göre hareket edin
knk sadece amidewin ile bitmiyo ssd var hwidguid var baya şey varSu(uuid) bs ss hepsi değişiyor seriallik durum yok
ssd için raid yapıyorum dedim üstteknk sadece amidewin ile bitmiyo ssd var hwidguid var baya şey var
Benimde bir hayatım yaşantım ve yapmam gereken işler var dostum. Bu forum üzerinden herhangi bir gelir kazanmadığıma göre benim penisin canı ne zaman isterse o zaman gelecektir.reis tahminen ne zaman gelir
MantıklıBenimde bir hayatım yaşantım ve yapmam gereken işler var dostum. Bu forum üzerinden herhangi bir gelir kazanmadığıma göre benim penisin canı ne zaman isterse o zaman gelecektir.