Yakın tarihte banın açılacaksa spoofer'a asla bulaşma. Spoofer demek ban süreni en ufak hata da tekrar yeniletmek demek.Peki alınır mı hocam sizce? Yakın tarihte banım açılacak da, öyle bir kaç hafta daha hileli oynamak istiyorum. Sonra eski seriallere döneceğim, banım kalktığı içinde temiz oynayacağım.
Tamam da, spoof attıktan sonra tekrar ban yedim diyelim. Sonrasında eski seriallere dönmek için format atarsam, direkt ana ban süreme dönmeyecek miyim? O da kalkmış olacak o sürede. Neden uzasın ki? Açıklarsan sevinirim başkan.Yakın tarihte banın açılacaksa spoofer'a asla bulaşma. Spoofer demek ban süreni en ufak hata da tekrar yeniletmek demek.
Mantık olarak haklısın ama böyle işlemiyor, sadece bu riske değmez diyorum o kadar. Ban süren 4 ay daha uzayabilir ve spooferlar ile uğraşabilirsin. Hiçbir spoofer %100 stabil değil markette henüz.Tamam da, spoof attıktan sonra tekrar ban yedim diyelim. Sonrasında eski seriallere dönmek için format atarsam, direkt ana ban süreme dönmeyecek miyim? O da kalkmış olacak o sürede. Neden uzasın ki? Açıklarsan sevinirim başkan.
Sağ olasın bilgilendirme için.Mantık olarak haklısın ama böyle işlemiyor, sadece bu riske değmez diyorum o kadar. Ban süren 4 ay daha uzayabilir ve spooferlar ile uğraşabilirsin. Hiçbir spoofer %100 stabil değil markette henüz.
Dostum sen ne anlatıyorsun ya?ghosty kullanılmaz eski internal kırmızı loadere rat koymuştu forumda konusu var
Eğer olurda ban yersen dönüş yapabilir misin konu altına?az önce attım sorun çıkarmadı kullanılabilir format atıncada eski seriallere geri dönüyo
bypassdan ban yersın yarınaaz önce attım sorun çıkarmadı kullanılabilir format atıncada eski seriallere geri dönüyo
bypassı kaliteli spoofer satyan yok mu?bypassdan ban yersın yarına
direk vgn baypas satanlar var ama haftalık 45 dolar gibi rakamlarabypassı kaliteli spoofer satyan yok mu?
kullanmadan yorum yapmayalım kullanıp kendiniz test ettiniz mi. hayır diye yorumluyorum o kadar firma karalamaya odaklanmışsınız ki baypasın ne olduğunu bile bilmiyosun yarına ban yersin diye yazmıişsın baypasta sorun olsa max 3 4 maç götürür yorum yapmak için yorum yapmayalımbypassdan ban yersın yarına