Ghosty spoofer kullanılır mı?

ahbab01

Gold Üye
Ghosty spoofer kullanılır mı? Ban süresi uzatır mı? Eski seriallere dönebilir miyim?

Peki alınır mı hocam sizce? Yakın tarihte banım açılacak da, öyle bir kaç hafta daha hileli oynamak istiyorum. Sonra eski seriallere döneceğim, banım kalktığı içinde temiz oynayacağım.
Yakın tarihte banın açılacaksa spoofer'a asla bulaşma. Spoofer demek ban süreni en ufak hata da tekrar yeniletmek demek.

Yakın tarihte banın açılacaksa spoofer'a asla bulaşma. Spoofer demek ban süreni en ufak hata da tekrar yeniletmek demek.
Tamam da, spoof attıktan sonra tekrar ban yedim diyelim. Sonrasında eski seriallere dönmek için format atarsam, direkt ana ban süreme dönmeyecek miyim? O da kalkmış olacak o sürede. Neden uzasın ki? Açıklarsan sevinirim başkan.

Tamam da, spoof attıktan sonra tekrar ban yedim diyelim. Sonrasında eski seriallere dönmek için format atarsam, direkt ana ban süreme dönmeyecek miyim? O da kalkmış olacak o sürede. Neden uzasın ki? Açıklarsan sevinirim başkan.
Mantık olarak haklısın ama böyle işlemiyor, sadece bu riske değmez diyorum o kadar. Ban süren 4 ay daha uzayabilir ve spooferlar ile uğraşabilirsin. Hiçbir spoofer %100 stabil değil markette henüz.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
az önce attım sorun çıkarmadı kullanılabilir format atıncada eski seriallere geri dönüyo

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
bypassı kaliteli spoofer satyan yok mu?
direk vgn baypas satanlar var ama haftalık 45 dolar gibi rakamlara

bypassdan ban yersın yarına
kullanmadan yorum yapmayalım kullanıp kendiniz test ettiniz mi. hayır diye yorumluyorum o kadar firma karalamaya odaklanmışsınız ki baypasın ne olduğunu bile bilmiyosun yarına ban yersin diye yazmıişsın baypasta sorun olsa max 3 4 maç götürür yorum yapmak için yorum yapmayalım

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt