vista spoofer vardı hocam onu incelemiştim iyi gibi.ne önerirsin?
vista spoofer vardı hocam onu incelemiştim iyi gibi.
vista spoofer vardı hocam onu incelemiştim iyi gibi.
Konuda ki bazı arkadaşlar ne yiyor içiyor bilmiyorum fakat Ghosty zaten efi kullanıyor, formata gerek yok eski seriallere dönmek için. Efiyi unload etmeniz yeterli. Amatörlükten amidewin sandılar herhalde tüm spooflarıGhosty spoofer kullanılır mı? Ban süresi uzatır mı? Eski seriallere dönebilir miyim?
Peki alınır mı hocam sizce? Yakın tarihte banım açılacak da, öyle bir kaç hafta daha hileli oynamak istiyorum. Sonra eski seriallere döneceğim, banım kalktığı içinde temiz oynayacağım.Konuda ki bazı arkadaşlar ne yiyor içiyor bilmiyorum fakat Ghosty zaten efi kullanıyor, formata gerek yok eski seriallere dönmek için. Efiyi unload etmeniz yeterli. Amatörlükten amidewin sandılar herhalde tüm spoofları
hocam belli bi zaman sonra banın açılcağını nerden biliyoruz riota ticket attığımda hile yüzünden banlanan hesaplar tekrar açılmayacak diyorPeki alınır mı hocam sizce? Yakın tarihte banım açılacak da, öyle bir kaç hafta daha hileli oynamak istiyorum. Sonra eski seriallere döneceğim, banım kalktığı içinde temiz oynayacağım.
16 kb harika performans değil mivista spoofer vardı hocam onu incelemiştim iyi gibi.
Hesabı demiyorum, cihaz banımı diyorum zaten ben. Cihaz banı kalkınca yeni hesapla giricem.hocam belli bi zaman sonra banın açılcağını nerden biliyoruz riota ticket attığımda hile yüzünden banlanan hesaplar tekrar açılmayacak diyor
Kullanılır hocamGhosty spoofer kullanılır mı? Ban süresi uzatır mı? Eski seriallere dönebilir miyim?