- İletişim
w10win 10 mu 11mi
w10win 10 mu 11mi
10win 10 mu 11mi
Ama yazman gereken yer burası değilevet off topice yazdıgım soruyla kendisinin ilgisi yok soru sormak için açılmış adam diyo ghostye sor
ghostye sorman daha mantıklı gıbı cunkuevet off topice yazdıgım soruyla kendisinin ilgisi yok soru sormak için açılmış adam diyo ghostye sor
nere yazıyım hile satış alanınamı niye chatglobalın sahibi sizmisiniz karar veriyosunuzAma yazman gereken yer burası değil
ner
nere yazıyım hile satış alanınamı niye chatglobalın sahibi sizmisiniz karar veriyosunuz
arkadaş yan hesaplarını doldurdu konuya anlaşılan
Bu forum sen ücretli bir hile çalışmıyor diye konu aç diye kurulmadı onun yeri discordner
nere yazıyım hile satış alanınamı niye chatglobalın sahibi sizmisiniz karar veriyosunuz
arkadaş yan hesaplarını doldurdu konuya anlaşılan
Ya arkadaşlar burası ghosty teknik servisi mi? Adamın kendi sunucusu var biton satıcısı var gidip onlara sorsanıza?
canerden alınmadı ürün centralwareye sordum canere sordum ghosty satanlara sordum canerde çözüm buldu fakat adam gene yardımcı oldu hem ondan almadıgım ürün için neden bana yardımcımolsunMuhtemelen caner çözüm bulamadı
Harbiden sıktı ya.Harbiden burada herkes ghosty kullanıcısı değil yani
Tamam cevap vermedilerse bu onların sorunu. Kendi sattığım herhangi bir ürünün adını bile geçirmiş miyim? Birinden ürün aldıysan sorununuda o çözer bu kadar basit. Burası ghosty teknik servisi değil. Ayrıca şu sorunu google'a bile yazsan sana çözümünü söyler rahatça.cevap vermediler dostum forumda bir soru sordum boş muhabbet yapma herkes soruyor kendi sattıgın ürünü övmek için boş yapma