Ghosty hilede hata alıyorum

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
ner
Ama yazman gereken yer burası değil
nere yazıyım hile satış alanınamı niye chatglobalın sahibi sizmisiniz karar veriyosunuz

arkadaş yan hesaplarını doldurdu konuya anlaşılan

ner

nere yazıyım hile satış alanınamı niye chatglobalın sahibi sizmisiniz karar veriyosunuz

arkadaş yan hesaplarını doldurdu konuya anlaşılan
Bu forum sen ücretli bir hile çalışmıyor diye konu aç diye kurulmadı onun yeri discord

Ya arkadaşlar burası ghosty teknik servisi mi? Adamın kendi sunucusu var biton satıcısı var gidip onlara sorsanıza?
Muhtemelen caner çözüm bulamadı
image.png

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Muhtemelen caner çözüm bulamadı
image.png
canerden alınmadı ürün centralwareye sordum canere sordum ghosty satanlara sordum canerde çözüm buldu fakat adam gene yardımcı oldu hem ondan almadıgım ürün için neden bana yardımcımolsun

Harbiden burada herkes ghosty kullanıcısı değil yani
Harbiden sıktı ya.
cevap vermediler dostum forumda bir soru sordum boş muhabbet yapma herkes soruyor kendi sattıgın ürünü övmek için boş yapma
Tamam cevap vermedilerse bu onların sorunu. Kendi sattığım herhangi bir ürünün adını bile geçirmiş miyim? Birinden ürün aldıysan sorununuda o çözer bu kadar basit. Burası ghosty teknik servisi değil. Ayrıca şu sorunu google'a bile yazsan sana çözümünü söyler rahatça.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt