Masteringg
Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Harbiden burada herkes ghosty kullanıcısı değil yaniYa arkadaşlar burası ghosty teknik servisi mi? Adamın kendi sunucusu var biton satıcısı var gidip onlara sorsanıza?
Ya arkadaşlar burası ghosty teknik servisi mi? Adamın kendi sunucusu var biton satıcısı var gidip onlara sorsanıza?
cevap vermediler dostum forumda bir soru sordum boş muhabbet yapma herkes soruyor kendi sattıgın ürünü övmek için boş yapmaYa arkadaşlar burası ghosty teknik servisi mi? Adamın kendi sunucusu var biton satıcısı var gidip onlara sorsanıza?
adam sattıgı urunu mu ovmus knkcevap vermediler dostum forumda bir soru sordum boş muhabbet yapma herkes soruyor kendi sattıgın ürünü övmek için boş yapma
Adam övmemiş kicevap vermediler dostum forumda bir soru sordum boş muhabbet yapma herkes soruyor kendi sattıgın ürünü övmek için boş yapma
evet off topice yazdıgım soruyla kendisinin ilgisi yok soru sormak için açılmış adam diyo ghostye sorAdam övmemiş ki