1100 e mı ne satıyorlar lıfetımeını normaldekaç tlye 50 tl verim
kolaysa sen patlat sen dagıt mıllete ugrassam bı sekılde satılır zaten uyguna salıyorum suna 350+ bısey desen verırımzaten paneli patlatmıssın bide baya para istiyon
okadar verip kalitesiz mal alacagıma az daha koyar kaliteli alırımkolaysa sen patlat sen dagıt mıllete ugrassam bı sekılde satılır zaten uyguna salıyorum suna 350+ bısey desen verırım
kalıtesızden kastın ne hıle aynı hıle panel aynı panelokadar verip kalitesiz mal alacagıma az daha koyar kaliteli alırım
ghosty kalitesiz ve fazla para istiyonkalıtesızden kastın ne hıle aynı hıle panel aynı panel
az önce almak istiyordun şimdi alamayınca böyle diyon garip dediği gibi 1050tl 350 ye satıyor 350tlye ne alacaksın kaliteliokadar verip kalitesiz mal alacagıma az daha koyar kaliteli alırım
knk beleşe herkes almak ister beleş sirke baldan tatlıdıraz önce almak istiyordun şimdi alamayınca böyle diyon garip dediği gibi 1050tl 350 ye satıyor 350tlye ne alacaksın kaliteli
kalitesiz ve kullanmak ıcın can atıyorsun ve fazla para istiyorsun diyorsun anlamadım dedıgını 1100 tl lık seyı 350 tl dıyorum fazla dıyorsun almak ıstemıyorsan alma satmak ıcın can atmıyorum bende satmak ıstesem satıs forumu acarım yada dıscord sunucusughosty kalitesiz ve fazla para istiyon