LİFETİME ghosty paylasayım o zmn ama key var once kayıt olmam lazım ama sehır dısındaymgeçen bende ghosty hesabı paylasmıstım
bana versene keyi bikere kullanıp paylasayım geriLİFETİME ghosty paylasayım o zmn ama key var once kayıt olmam lazım ama sehır dısındaym
lan ghosty dt oluyo sürekli ne işinize yarayacak ayrıca hwıd reset olmadan başka kimse giremezgirdimi sende hwid bazılarında ıstemıyor
ghosty güncelleme aldı publici ve yeni loadere geçtiLİFETİME ghosty paylasayım o zmn ama key var once kayıt olmam lazım ama sehır dısındaym
Giriş yapılabiliyor.lan ghosty dt oluyo sürekli ne işinize yarayacak ayrıca hwıd reset olmadan başka kimse giremez
bu userassa giriliyormu suanGiriş yapılabiliyor.
maalesef yakın bı arkadasımdan kullanmasını ısterımbana versene keyi bikere kullanıp paylasayım geri
bana verya baya ihtiyacım varmaalesef yakın bı arkadasımdan kullanmasını ısterım
bana verya baya ihtiyacım varpahalı degılkı ben sana ucuza vereyım bı panel patlattım 100 tane falan yazabılme kotası vardı yazdım sonra hepsını kopyaladım ıstersen uyguna verırımbana verya baya ihtiyacım var