Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Don't download updates from other people, because you'll get banned from the game anyway. This cheat, which is currently being updated - a quality and bans for it almost no, if you play normally.
Uyarı!
İlk başlatmada, programın imzalarla ofsetleri bulması biraz zaman alabilir. Ne zaman
bulunursa (konsolda bilgi mesajını görürsünüz) cheat'i yeniden başlatmanız gerekir.
Warning!
On first start up, it may take some time for the program to find the offsets with the signatures.
Whenever it is found (you will see the info message in the console) you have to restart the cheat.
Cheat Features
god mode
Esp
stupid enemies
Rapid fire
auto talk
no waiting time
without clip
Auto loot
infinity run
map teleporting,
kill aura
Disable Myprot
Check integrity bypass
Pattern search
Hile Nasıl Kullanılır 1.Buradan cheatglobal loader'i indirip yönetici olarak açın. 2. Bu sayfaya gelip hileyi çalıştır butonuna basın ve bekleyin. 3. Hile açıldıktan sonra Genshin Impact dizinine gelip GenshinImpact.exe'yi seçin. 4. GenshinImpact.exe seçtiğiniz anda oyun otomatik olarak açılacaktır. 5. Oyuna girdiğinizde F1 tuşu ile hile menüsünü açıp devam edebilirsiniz.
How To Use Cheat 1. Download cheatglobal loader from here and open it as administrator. 2. Come to this page, press the run cheat button and wait. 3. After the cheat is opened, go to the Genshin Impact directory and select GenshinImpact.exe. 4. As soon as you select GenshinImpact.exe, the game will open automatically. 5. When you enter the game, you can open the cheat menu with the F1 key and continue.
hileyi güncellemişsiniz teşekkürler ama açılmıyor çince yazılar var yardımcı olabilir misiniz
input kısmında enter atıp geçiyorum waiting for game start yazısı geliyor oyunu açıyorum kapanıyor oyunda açılmıyor @F4TiH
hileyi güncellemişsiniz teşekkürler ama açılmıyor çince yazılar var yardımcı olabilir misiniz
input kısmında enter atıp geçiyorum waiting for game start yazısı geliyor oyunu açıyorum kapanıyor oyunda açılmıyor @F4TiH
seçenekleri geçiyorum oyunun başlatılması bekleniyor kısmına geliyorum öyle kalıyor yazıyı okudum dosyaların arasında Genshinimpact.exe dosyasına tıklayın oyun kendiliğinden açılacak yazıyor oraya tıklayıp bekleyinde oyun ailevi küfür etmeye başlıyor düşük iq lu başlatsana oyunu ne bekliyorsun diyor ilginç bir hile
seçenekleri geçiyorum oyunun başlatılması bekleniyor kısmına geliyorum öyle kalıyor yazıyı okudum dosyaların arasında Genshinimpact.exe dosyasına tıklayın oyun kendiliğinden açılacak yazıyor oraya tıklayıp bekleyinde oyun ailevi küfür etmeye başlıyor düşük iq lu başlatsana oyunu ne bekliyorsun diyor ilginç bir hile
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir