Acilen güncellenmesi gerekiyor. Şu an tayca dilindeki hile gayet güzel çalışıyor ancak süre sonra oyun veri hatası vermeye başlıyor. Asıl hilede böyle bir hata ile hiç karşılaşmadım.

Acilen güncellenmesi gerekiyor. Şu an tayca dilindeki hile gayet güzel çalışıyor ancak süre sonra oyun veri hatası vermeye başlıyor. Asıl hilede böyle bir hata ile hiç karşılaşmadım.
veri hatasını multi hitler nedeniyle oluyor normalde yapamiyacağın serilikte vurulduğunda oyun veriyi taşıyamıyor onun yerine kill aura kullan

veri hatasını multi hitler nedeniyle oluyor normalde yapamiyacağın serilikte vurulduğunda oyun veriyi taşıyamıyor onun yerine kill aura kullan
hocam ben kil aurayı pek çözemedim nsıl oluyor o acaba tuş atadıktan sonra aç kapa yapark mı

arkadaşlar bu arada ben hileyi aktifleştirdim oyuna girdim felan her şey tamam ama nedense hile menüsüne dokunamıyorum sadece f1 f2 tuşları felan çalışıyor

hile çalıştırıp oyuna girdim ama hile menüsü okunmuyor çince gibi yazıyor ne yapmamı önerirsiniz

hileyi düzeltme bekliyoruz zaten bir hafta önce iyiydi

bu aarada arkadaşlar 1 hafta önceki hile artık fixlendi yani sanırım o yüzden güncellemişler sitede hileyi ve araştırdığıma göre şuan piyasada free güncel hile bulunmamakta o yüzden 1 2 hafta daha idare edin yeni bir hile bulundu muydu zaten hileyi günceller fatih reis

Arkadaşlar eyer admin bana ulaşırsa yeni bir güncel çıkmış bedava hile buldum onu verebilirim admine
@F4TiH

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt