Kelardz
Diamond Üye
- İletişim
gene it olduk yahu
gene it olduk yahu
qweqewForum çoktan bitmiş. Dolandırıcıların banını açıyolar
cukurkopek yorumlarını okuyup 'qweqweqwe' randomuna güldüğünü düşünüyorum.cukurkopek yan hesap
Yönetim gizli hesapTürkçe sözlüğü açıp bedelin anlamını okuyabilirsin dostum, bir şey yapmış karşılığını almış anlamında kullandım.
Ama forumun peşini halen bırakmadın, niye ki? Çok emeğin geçti diye mi, yoksa algı oluşturup üyeleri kendine çekmek için mi, Genisys?qweqew
senin ne emeğin geçti bu yorumları yapma hakkını kendinde buluyosunAma forumun peşini halen bırakmadın, niye ki? Çok emeğin geçti diye mi, yoksa algı oluşturup üyeleri kendine çekmek için mi, Genisys?
beni genisys mi sandınız kim olduğumu bir bilsen yan çardan yazmayın adam gibi yetkili hesabından yazar mısın @cukurkopekAma forumun peşini halen bırakmadın, niye ki? Çok emeğin geçti diye mi, yoksa algı oluşturup üyeleri kendine çekmek için mi, Genisys?
onu kendin bileceksin
Aşırı fazla abarttınız, olaya tarafsız bakarsan beni de anlayabilirsin dostum.senin ne emeğin geçti bu yorumları yapma hakkını kendinde buluyosun
qweqweqweqweqweqwebeni genisys mi sandınız kim olduğumu bir bilsen yan çardan yazmayın adam gibi yetkili hesabından yazar mısın @cukurkopek
benide banlar mısın aga yoksa ağır konuşucam iftiracıları hiç sevmem biliyor musunAşırı fazla abarttınız, olaya tarafsız bakarsan beni de anlayabilirsin dostum.
qweqweqweqweqweqwe