Genisys hakkında savunma yapanlar it oluyormuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Türkçe sözlüğü açıp bedelin anlamını okuyabilirsin dostum, bir şey yapmış karşılığını almış anlamında kullandım.
bu forumda ne bedelı odeyecegını sordum cevap alamadım? bedel iftira atılması falan dimi

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Türkçe sözlüğü açıp bedelin anlamını okuyabilirsin dostum, bir şey yapmış karşılığını almış anlamında kullandım.
abdtlzt.jpg

onu kendin bileceksin
Benim sabahtan beri demek istediğim şey şu dostum: Eğer forum yetkilisinin yanındaysan, o çoktan atıldı ve sen de buradan gidebilirsin, herhangi bir art niyetim yok.
bu forumda ne bedelı odeyecegını sordum cevap alamadım? bedel iftira atılması falan dimi
Dostum, bunu ben de bilmiyorum ama küçük bir sebep ile Genisys'i neden atsınlar 'KURUCU' rolü var iken? Demek ki bir şey yapmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt