Emrec016
Bronz Üye
- İletişim

Sıkıntı yok online fix ile bypass kaldı onları hallettim mi yayınlıyacağımçalışırsa sağlam bir şey olur
Sıkıntı yok online fix ile bypass kaldı onları hallettim mi yayınlıyacağımçalışırsa sağlam bir şey olur
luckyware varmıdırHerkese iyi geceler hatırlarsınız projem vardı devam ediyordu en son çok iyi gidiyor Anlık Online Fix DLC Adder Game Adder ekledim şuan eksikler var sorunlar çıkabiliyor sıkıntı yok tam gaz devam eksik bir şey varsa yazmayı unutmayın yakın zamanda paylaşıcam
Not : Ücretsiz uygulama olucak altyapı toprak kullanıyordum fix yedi çalışmıyor steamtools tavsiye edilmiyor bu yüzden eklemedim o yüzden LuaTools kullanıyorum sorun çıkarmadan ekliyor
Discord : aeaorr_
![]()
Hayır tertemiz bir uygulama öyle şeyler yok altyapı steamtools değil özellikle fix yemeyen temiz virüssüz bir altyapı kullanıyorum güvence kullanabilirsinizluckyware varmıdır
dediğin terimi anlamadım biraz daha detaylı anlatır mısın ? derdinisrcmi gelecek?
paylaşacağım dedin ya açık kaynakmı olacak kapalı kaynakmı?Hayır tertemiz bir uygulama öyle şeyler yok altyapı steamtools değil özellikle fix yemeyen temiz virüssüz bir altyapı kullanıyorum güvence kullanabilirsiniz
dediğin terimi anlamadım biraz daha detaylı anlatır mısın ? derdini
kapalıpaylaşacağım dedin ya açık kaynakmı olacak kapalı kaynakmı?
Online fix olacak *sanırıme.s ancak bunun steam tools dan farkı ne
Eline sağlık baya gelişmiş bu aradaHerkese iyi geceler hatırlarsınız projem vardı devam ediyordu en son çok iyi gidiyor Anlık Online Fix DLC Adder Game Adder ekledim şuan eksikler var sorunlar çıkabiliyor sıkıntı yok tam gaz devam eksik bir şey varsa yazmayı unutmayın yakın zamanda paylaşıcam
Not : Ücretsiz uygulama olucak altyapı toprak kullanıyordum fix yedi çalışmıyor steamtools tavsiye edilmiyor bu yüzden eklemedim o yüzden LuaTools kullanıyorum sorun çıkarmadan ekliyor
Discord : aeaorr_
![]()
vay be dostum gelmiş sana birşey diyim mi bundan eser kalmadı o kadar gelişti en gelişmiş motoru kullanıyorumOnline fix olacak *sanırım
Eline sağlık baya gelişmiş bu arada
eline sağlık tekrardan baya gelişmiş gui fln :dvay be dostum gelmiş sana birşey diyim mi bundan eser kalmadı o kadar gelişti en gelişmiş motoru kullanıyorum
Rockstar Bypass falan ekleyip final vericemeline sağlık tekrardan baya gelişmiş gui fln :d