Game Adder

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emrec016
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
free birseyi free olarak sunarsan talep te o kadar az olur
yalnız sanki free olan birşeyi parayla satıyormuşum gibi konuştun free den kastığın uygulama toprak mı steam tools mu emin ol proje başından beri destek çıkanlar çok oldu forumdaki çoğu program fix yedi (steam game adder) yenisinde ben çıkarıyorum motor yani altyapı api sağlam arayüz güzel kullanımı basit güvenilir online fix yakında bypass de ekliyeceğim free birşey evet ama kullanıcı çok ve kullanıcaklarına inanıyorum uygulamayı paylaştıktan sonra sende deneyebilirsin forumda free olan birşeyi paraylada satan var ama talep çok çok az neredeyse yok yani özellikler aynı değişen birşey yok para verilecek birşey yok o yüzden free yapıyorum ve CG paylaşıyorum ki insanlar güvenli ve kullanımı kolay bir program yapmak istiyorum

Bildiğim kadarıyla oyunların gözükmesi için her türlü hid.dll lazım oda zaten steamtools'un dll'i projende bunu kullandıysan virüs vs olarak steamtoolstan hiçbir farkı yok dostum.

Bildiğim kadarıyla oyunların gözükmesi için her türlü hid.dll lazım oda zaten steamtools'un dll'i projende bunu kullandıysan virüs vs olarak steamtoolstan hiçbir farkı yok dostum.
onu kullanmadım dostum sorun yok temiz program

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt