Game Adder

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emrec016
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Emrec016

Bronz Üye
İletişim
Herkese iyi geceler hatırlarsınız projem vardı devam ediyordu en son çok iyi gidiyor Anlık Online Fix DLC Adder Game Adder ekledim şuan eksikler var sorunlar çıkabiliyor sıkıntı yok tam gaz devam eksik bir şey varsa yazmayı unutmayın yakın zamanda paylaşıcam

Not : Ücretsiz uygulama olucak altyapı toprak kullanıyordum fix yedi çalışmıyor steamtools tavsiye edilmiyor bu yüzden eklemedim o yüzden LuaTools kullanıyorum sorun çıkarmadan ekliyor

Discord : aeaorr_

06YRMkt.png

e.s ancak bunun steam tools dan farkı ne

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
LuaTools u bi ara kullanmak için steam tools kullanmak gerekiyordu zaten herşeyin başı steam tools illaki içinden birşeyler vardır ben şahsen steam toolsta virüs olduğunu düşünmüyorum ama eline sağlık güzel gözüküyor.

Herkese iyi geceler hatırlarsınız projem vardı devam ediyordu en son çok iyi gidiyor Anlık Online Fix DLC Adder Game Adder ekledim şuan eksikler var sorunlar çıkabiliyor sıkıntı yok tam gaz devam eksik bir şey varsa yazmayı unutmayın yakın zamanda paylaşıcam

Not : Ücretsiz uygulama olucak altyapı toprak kullanıyordum fix yedi çalışmıyor steamtools tavsiye edilmiyor bu yüzden eklemedim o yüzden LuaTools kullanıyorum sorun çıkarmadan ekliyor

Discord : aeaorr_

06YRMkt.png
steam tolls da varya knaka

LuaTools u bi ara kullanmak için steam tools kullanmak gerekiyordu zaten herşeyin başı steam tools illaki içinden birşeyler vardır ben şahsen steam toolsta virüs olduğunu düşünmüyorum ama eline sağlık güzel gözüküyor.
Kullanmak için millenium lazım steam tools değil ve program 2 sinide otomatik olarak kuruyor

steam tolls da varya knaka
Dostum herhalde steam tools la aynı bir farkı yok demek istemişsin belkide daha farklıdır diyeceğim şey şu o zaman git o programı kullan beni yanlış anlama sakın bu program daha betada çok şeyi ekliyeceğim daha da güzelleştircem daha da geliştiricem gördüğün ilk aşamaya yakın bile değil ayrıca virüslü olduğuna dair söylentiler var çoğu kişinin hesapları hacklendi benden tavsiye steam tools kullanma

dlc adder online oyunlarda v.b çalışıcakmı?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt