Hangi oyunu alacaksın g2 fiyatı ne?bisey daha sormak istiyorumbu siteden daha ucuza satan bi yer var mı
Hangi oyunu alacaksın g2 fiyatı ne?bisey daha sormak istiyorumbu siteden daha ucuza satan bi yer var mı
hocam oyle bakınıyorum mesela forza diyelim 30 dolar steam acount veriyolar ben gift isitoreum keyin ne oldugunu bilmiyorumHangi oyunu alacaksın g2 fiyatı ne?
DM atarsan yardımcı olurum, boş yere burayı meşgul etmeyelim.bisey daha sormak istiyorumbu siteden daha ucuza satan bi yer var mı
gameship diye türk uygulaması var steam bakiyesi satanlar oluyor oyunları indirimli sana gift atıyorlar oraya bakabilirsinhocam oyle bakınıyorum mesela forza diyelim 30 dolar steam acount veriyolar ben gift isitoreum keyin ne oldugunu bilmiyorum
tesekkur ederimgameship diye türk uygulaması var steam bakiyesi satanlar oluyor oyunları indirimli sana gift atıyorlar oraya bakabilirsin
Güvenlimi sormayı unuttum hiç satın alım yaptınız mı?gameship diye türk uygulaması var steam bakiyesi satanlar oluyor oyunları indirimli sana gift atıyorlar oraya bakabilirsin