önemli değil ne demek ticket sistemi aşırı yavaş bu arada destek çöp puanlara dikkat et özellikle key olan şeylere sorun çıkabiliyor haberin olsun ama onun harici güvenilirgemicmis olsun hocam tesekkur ederim
önemli değil ne demek ticket sistemi aşırı yavaş bu arada destek çöp puanlara dikkat et özellikle key olan şeylere sorun çıkabiliyor haberin olsun ama onun harici güvenilirgemicmis olsun hocam tesekkur ederim
hayır ben oyun satın alacgım oyle bir dusuncem yok.Güvenilir ancak buradaki kişilerle satış rekabeti mümkün değil. Adamlar 1 dolara hesap satıyor, akıl tutulması resmen.
O zaman sorun yok, ancak satın aldığın dükkana dikkat etmelisin. Genelde Hindistan ve Pakistanlıların satış yaptığı bir site.hayır ben oyun satın alacgım oyle bir dusuncem yo
Aynen öyle, yoksa ödediğin paranın iadesi için destekle 2-3 hafta boyunca muhattap olmak zorunda kalıyorsun. Başıma geldiği için biliyorum.satısta olumlu sonuclanan ksilerden ve cok satısı olan ksıılerden almalıyım anladıgım kadarıyla
tamamdır tesekkur ederimAynen öyle, yoksa ödediğin paranın iadesi için destekle 2-3 hafta boyunca muhattap olmak zorunda kalıyorsun. Başıma geldiği için biliyorum.
bisey daha sormak istiyorumbu siteden daha ucuza satan bi yer var mıAynen öyle, yoksa ödediğin paranın iadesi için destekle 2-3 hafta boyunca muhattap olmak zorunda kalıyorsun. Başıma geldiği için biliyorum.