Lucretius
Diamond Üye
bende yiyorum ya maalesef mavi ekranıo şans biraz bir şey ile çakırsa vesayre illa gelir uğraşırsam
bende yiyorum ya maalesef mavi ekranıo şans biraz bir şey ile çakırsa vesayre illa gelir uğraşırsam
bende mavi ekran yiyordum ayarlardan çekirdek yalıtımı açtım mavi ekran gitti şimdi oyuna giriyorum 1 dakika sonra vanguard hata verip atıyorbende yiyorum ya maalesef mavi ekranı
çekirdek yalıtımı açmama rağmen yiyorum ben şimdi yabende mavi ekran yiyordum ayarlardan çekirdek yalıtımı açtım mavi ekran gitti şimdi oyuna giriyorum 1 dakika sonra vanguard hata verip atıyor
valorant free cheat, valorant aimbot wallhack, valorant cheat crâcked, valorant hack, valorant esp aimbot hack, valorant free esp aimbot, valorant aimbot, valorant wallhack, valorant private, r7flex
Status: Working (27.08.2024)
FTASoftware - Private Valorant ESP, Aimbot & WallHack Free
Crâcked By R7flex
@BlackPlague 'ye teşekkürlerimi iletiyorum yardımı için
@LeftCaps ve @Sw7ven sunduğu lojistik destekleri için teşekkürler
Supported OS: Windows 10, Windows 11
Supported Screen Mode: Windowed Full Screen (Pencereli Tam Ekran)
Show/Hide Cheat Menu: INSERT
Şimdiden söyleyim FTA farelerine boşuna
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
URL'yi kapatmasınlar onuda halletik :/
- Açıklama -
R7flexin retexi s1kmsi yakın meşaleleri yakın
- Satış Sitesi -
? kürdistan
- Gereksinimler -
HVCI (Çekirdek yalıtım) (Bu ayar kesinlikle açık olmalı, yoksa özellikler çalışmaz)
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(Windows Defender'ı bu tool ile kapatmanız gerekiyor ve diğer bütün antivirüs yazılımlarını kapatmalı/kaldırmalısınız)
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(Kurulu değilse kurmanız gerekiyor)
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(Kurulu değilse kurmanız gerekiyor)
- Nasıl Kullanılır -
1. loader.exe'yi çalıştırın. (adını sürekli değiştiriyor merak etmeyin)
2. Enter your license kısmına "Crâck" Keyini girip (tırnak yok tabi) ENTER tuşuna basın ve "Stream Proof yes or no?" ekranının gelmesini bekleyin.
3. ShitPatcher.exe'yi çalıştırın ve görev yöneticisinden loader'ın PID'ini girin.
4. Loader'ın penceresine gelip "yes" ya da "no" yazıp ENTER tuşuna basın ve "VALORANT waiting please open the game.." ekranı geldiğinde Valorant'ı açın.
5. Ekranınıza menü gelince oyuna giriş yapabilirsiniz, iyi oyunlar.
- İndir / VirusTotal -
Betadan beri ud kardesim kullanabilirsinultra detected mi yoksa detected mi?
kanka hileyi actıkdan 1 dakika sonra vanguard hata verip atıyor yardım edebilirmisinBetadan beri ud kardesim kullanabilirsin
yav bilader fix iste neden diretiyorsunuz bu kadatkanka hileyi actıkdan 1 dakika sonra vanguard hata verip atıyor yardım edebilirmisin
yes beDriver gg olmuş, bu yüzden hata alıyorsunuz