sanallaştırma açık cekirdek yalıtımını nerden açıcağımÇekirdek yalıtım onu açman icin sanallastirmayida açman lazım
sanallaştırma açık cekirdek yalıtımını nerden açıcağımÇekirdek yalıtım onu açman icin sanallastirmayida açman lazım
Arama kısmına çekirdek yalıtımı yazacan yada virüs ve tehdit korumasına girip ordan cekirdek yalıtımını bulacansanallaştırma açık cekirdek yalıtımını nerden açıcağım
yav aga acma vıdeosunu gostersen olurmu o hvci bende yok yere gırdıgımde bıosdan nasıl acılır gostersen olm az mıh
hvci aç
Malmisin onu yazdiktan sonra PID değerini yazacan patcheralisansa Crâck yazınca şu hatayı alıyorum Status : password does not match nasıl düzelte bilirim
;( neden öyle dedinkiMalmisin onu yazdiktan sonra PID değerini yazacan patchera
hocam pid değirini nerde bulabilirim hayatımda hiç hile kullanmadımMalmisin onu yazdiktan sonra PID değerini yazacan patchera
Görev yoneticisinden ayrıntılarda yazıyor bide r7flex anlatmis videoda videoyu tekrar tekrar izle;( neden öyle dedinki
hocam pid değirini nerde bulabilirim hayatımda hiç hile kullanmadım
eyw kral hallettimGörev yoneticisinden ayrıntılarda yazıyor bide r7flex anlatmis videoda videoyu tekrar tekrar izle
oyundan atıyor vanguardbeyler ben vanguarda yakalanıyorum yardım edebilecek var mı burdan veya discord : offeso