- İletişim

evet hocamforumda herkesin illaki bir kişiyle kavgası vardır bi olayı vardır biliyorum bazısı özel bazısı değil ama bu konuları sizce uzatmaya gerek varmı hayat kısa kimseyle küs kalmaya gerek yok illaki herkesin herkese işi düşücek boş yere günah almaya küs kalmaya yüzüne bakmamaya devam etmeye gerek yoktur diye düşünüyorum
@sakarya biz baristik mesela demi cnmforumda herkesin illaki bir kişiyle kavgası vardır bi olayı vardır biliyorum bazısı özel bazısı değil ama bu konuları sizce uzatmaya gerek varmı hayat kısa kimseyle küs kalmaya gerek yok illaki herkesin herkese işi düşücek boş yere günah almaya küs kalmaya yüzüne bakmamaya devam etmeye gerek yoktur diye düşünüyorum
he evet. olay birbirine karısmamak ya. kim ne istiyosa onu yapsın. herkeskendineyakısanıyapsınusta@sakarya biz baristik mesela demi cnm
Bence bu biraz da samimiyetle alakalı. Arada gerçekten bir bağ varsa genelde birkaç saat içinde tatlıya bağlanıyor. Çok bir yakınlık yoksa, doğal olarak süreç uzayabiliyor.forumda herkesin illaki bir kişiyle kavgası vardır bi olayı vardır biliyorum bazısı özel bazısı değil ama bu konuları sizce uzatmaya gerek varmı hayat kısa kimseyle küs kalmaya gerek yok illaki herkesin herkese işi düşücek boş yere günah almaya küs kalmaya yüzüne bakmamaya devam etmeye gerek yoktur diye düşünüyorum
sürecin uzamasına gerek yok işte bir taraf ozur dilere olay kapanır illaBence bu biraz da samimiyetle alakalı. Arada gerçekten bir bağ varsa genelde birkaç saat içinde tatlıya bağlanıyor. Çok bir yakınlık yoksa, doğal olarak süreç uzayabiliyor.
Haklısın, çoğu zaman bir özürle kapanıyor. Ama bazı durumlarda taraflardan biri hemen toparlanamıyor, bu da süreci uzatabiliyor.sürecin uzamasına gerek yok işte bir taraf ozur dilere olay kapanır illa