forumdaki küslükler hk.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lizerya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

lizerya

sensiinnn baanaa nazzlıı yaarrr
Platinum Üye
İletişim

forumda herkesin illaki bir kişiyle kavgası vardır bi olayı vardır biliyorum bazısı özel bazısı değil ama bu konuları sizce uzatmaya gerek varmı hayat kısa kimseyle küs kalmaya gerek yok illaki herkesin herkese işi düşücek boş yere günah almaya küs kalmaya yüzüne bakmamaya devam etmeye gerek yoktur diye düşünüyorum​

forumda herkesin illaki bir kişiyle kavgası vardır bi olayı vardır biliyorum bazısı özel bazısı değil ama bu konuları sizce uzatmaya gerek varmı hayat kısa kimseyle küs kalmaya gerek yok illaki herkesin herkese işi düşücek boş yere günah almaya küs kalmaya yüzüne bakmamaya devam etmeye gerek yoktur diye düşünüyorum​

evet hocam

@sakarya biz baristik mesela demi cnm

hadi konuyu gören küs herkes barışsın forumda kavga konularıda açılmaz bidaha mutlu mutlu takılın

hayat kısa diye yapılan kahpeliklere göz yummaya hiç gerek yok

Bence bu biraz da samimiyetle alakalı. Arada gerçekten bir bağ varsa genelde birkaç saat içinde tatlıya bağlanıyor. Çok bir yakınlık yoksa, doğal olarak süreç uzayabiliyor.

Bence bu biraz da samimiyetle alakalı. Arada gerçekten bir bağ varsa genelde birkaç saat içinde tatlıya bağlanıyor. Çok bir yakınlık yoksa, doğal olarak süreç uzayabiliyor.
sürecin uzamasına gerek yok işte bir taraf ozur dilere olay kapanır illa

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt