Anket Forumda Crâck Hile ve İçerikler Kaldırılmalı mı?

Crâck hileler paylaşılmalı mı? Kaldırılmalı mı?

• Evet, paylaşılsın

Oy: 111 89.5%
  • Hayır, paylaşılmasın

Oy: 13 10.5%

• Kullanılan toplam oy
    124
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence kaldırılmamalı her ne kadar emek olsada hiç etik olmayan bir işin içerisindeyiz. Ve hile satan firmaların hile satıyoruz diye exe'nin içine neler koyduğunu az çok biliyoruz, hile cr*cklenerek bu bağlantılar kaldırılabilir ve daha gizliliğe ve özele saygı açısından faydalı buluyorum.

Crâck hileleri forumda olması daha doğru olur ve kullanılır baya kaldırılmamalı bence

Forumda satışı yapılan ürünlerin crackleri paylaşılmamalı bence.

6/B maddesi kesinlikle kaldırılsın . Neden diye soracak olursaniz , hile yapımcısı hilesiyle zaten ilgileniyorsa paylaşılan hileyi patlatması/fixlemesi saniyelerini alır . Sırf burada ürün satıyor diye ürünün crácklenmemesi saçma olur diye düşünüyorum.
6/B maddesi kesinlikle kaldırılsın . Neden diye soracak olursaniz , hile yapımcısı hilesiyle zaten ilgileniyorsa paylaşılan hileyi patlatması/fixlemesi saniyelerini alır . Sırf burada ürün satıyor diye ürünün crácklenmemesi saçma olur diye düşünüyorum.
Ve zaten ilgilenemiyorsa , kesinle ya copy pastedir yada başarısız bir satıcıdır.

Kurucumuz @Dreamfancy aldığı kararlara her ne kadar saygı duysakta bazen kararlarını sorguluyoruz ve bu kararların değişmesi için herkese açık ortamda bir anket düzenliyoruz. Ayrıca belirtmem gerekirse bu anket'in kurucumuz @Dreamfancy 'e bir saygısızlık niteliğini taşıyacağını zannetmiyorum. Çünkü bu forumda fikirlerimizi özgür bir şekilde beyan edip herkese açık ortamda kimseye hesap vermeden kendimizi ifade edebiliyoruz. Bu forumda tarafsızlık ve özgürlük var. Fakat ücretli olarak satılan ve cracklenip cheatglobal'da paylaşılan bazı hilelerin, yapımcısının şikayeti üzerine forum kurallarında belirttiğimiz gibi https://cheatglobal.com/konu/forum-kurallari-forum-rules.3756/ Madde 6/B gereği konusunun kaldırılıp çöp kutusuna gönderilmesinin reverse engineering alanıyla ilgilenen üyelerimize haksızlık yapıp özgürlüklerini kısıtladığını düşünüyorum. Benim fikrimi sorarsanız bu forum bir hile platformuysa daha fazla hile içeriği görmeliyiz. O yüzden rekabet ortamı yaratmak ve bu kategoriyi canlandırmak için forum kurallarındaki Madde 6/B 'nin kaldırılması gerektiğini düşünüyoruz. Bir karar alınacaksa da hep beraber almalıyız, tek başımıza değil.

Ancak bu durum forumdaki satış & pazar alanını etkileyebilir. Hile yapımcılarının korkup kaçmalarına sebep olabilir. Ama yine de paylaşılan Crâck hileler hiçbir şekilde kaldırılmamalı diye düşünüyoruz. Siz ne düşünüyorsunuz?
ne kaldırması admin bey biz daha fazlasını istiyoruz

bence kaldirilmamali eger forumdaki saticinin urunu degilse Crâck gormek guzel birsey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt