Anket Forumda Crâck Hile ve İçerikler Kaldırılmalı mı?

Crâck hileler paylaşılmalı mı? Kaldırılmalı mı?

• Evet, paylaşılsın

Oy: 111 89.5%
  • Hayır, paylaşılmasın

Oy: 13 10.5%

• Kullanılan toplam oy
    124
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim görüşüm Crâck paylaşımı devam etmeli fakat satıcısı Türk olan bir hilenin-hilelerin Crâck paylaşımı yapılmamalı.
knk kırılan çoğu hile türk hile yapımcıların hilesi Wolftü hilesi pb hilesini tam bilmiyorum ama bizim değil galiba. aynı şekilde nesvaloda türk en azından türkçe siteleri vardı cracklenen çoğu hile türk hilesi ve işlevleri büyük forumu bundan madur edemeyiz bence hertürlü Crâck paylaşılsın istisna durumlar olucakdır tabikide.

Benim görüşüm bu platformun tamamen özgür bir yer olduğu için koşulsuz şartsız paylaşılmasıdır neden ?
Reverse alanıyla uğraşan kişilerin işleri programı test edip buldukları açıkları yapımcıya bildirmek ya da bulduğu açığı kullanarak para kazanmaktır bu kişinin tercihidir . Yapımcıların işleri ise bu kişilerin bulduğu açıkları kendilerine bildirmeseler bile en hızlı bir şekilde fixlemektir herkes kendi işini yaptığı sürece herkes para kazanıp işini yapmaya devam edebilecektir .

bence satıcı hilenin güvenliğine ve müşterilerine önem veriyorsa o hilede gerekli olan cracklenmemesi için önlemleri almak zorundadır, eğer bunu yapamıyorsa ve kırılıyorsa zaten o hile 5 para etmiyordur //2short

Türkiye'nin durumu belli @Dreamfancy hocam, o yüzden Crâck içerikler bu forumun atardamarlarından birisi diye düşünüyorum. Sizce arkadaşlar?

Crâck Hileler Çok Çabuk Fixleniyor.
Ama Crâck Hilenin Adresi Cheat Global'dır.
Bence Kaldırılmamalı

Kurucumuz @Dreamfancy aldığı kararlara her ne kadar saygı duysakta bazen kararlarını sorguluyoruz ve bu kararların değişmesi için herkese açık ortamda bir anket düzenliyoruz. Ayrıca belirtmem gerekirse bu anket'in kurucumuz @Dreamfancy 'e bir saygısızlık niteliğini taşıyacağını zannetmiyorum. Çünkü bu forumda fikirlerimizi özgür bir şekilde beyan edip herkese açık ortamda kimseye hesap vermeden kendimizi ifade edebiliyoruz. Bu forumda tarafsızlık ve özgürlük var. Fakat ücretli olarak satılan ve cracklenip cheatglobal'da paylaşılan bazı hilelerin, yapımcısının şikayeti üzerine forum kurallarında belirttiğimiz gibi https://cheatglobal.com/konu/forum-kurallari-forum-rules.3756/ Madde 6/B gereği konusunun kaldırılıp çöp kutusuna gönderilmesinin reverse engineering alanıyla ilgilenen üyelerimize haksızlık yapıp özgürlüklerini kısıtladığını düşünüyorum. Benim fikrimi sorarsanız bu forum bir hile platformuysa daha fazla hile içeriği görmeliyiz. O yüzden rekabet ortamı yaratmak ve bu kategoriyi canlandırmak için forum kurallarındaki Madde 6/B 'nin kaldırılması gerektiğini düşünüyoruz. Bir karar alınacaksa da hep beraber almalıyız, tek başımıza değil.

Ancak bu durum forumdaki satış & pazar alanını etkileyebilir. Hile yapımcılarının korkup kaçmalarına sebep olabilir. Ama yine de paylaşılan Crâck hileler hiçbir şekilde kaldırılmamalı diye düşünüyoruz. Siz ne düşünüyorsunuz?
Sardı sarıyo Crâck dewam

Bence kaldırılmamalı bunun sebebi de şu bir kişinin hilesi crâck yediğinde onu kapatmaya çalışıyorlar böyle böyle hilelerinin açıklarını görüyorlar ve reverse alanı ile uğraşan kişiler için kötü olur

Ben Paylaşılsın oyu verdim sonuçta ücretsiz hile forumu adam crackliyor veriyor ücretsiz kullansın die onu yapımcı istedi die kaldırmak biraz mantıksız geliyor İyi Forumlar.

Forumdaki onaylı satıcıların hileleri hariç Crâck paylaşılabilir @root a katılıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt