Foruma ne oluyor?

son 3 ay değil de ondan öncesinde genisys abi aktifti özellikle bi ara aşırı aktifti herkesin işine yarayacak şeyleri paylaşıyodu bu onun hızlıca kurucu rolune çıkmasını da sağladı

dcsinde foto ssleri var forumda ki yorumunu değiştirmişler Allaha muhammede küfür fln edilmiş
onu kastettim zaten hocam genisys ile konuştum kendi sunucusunda çoğu kanıtıdapaylaştı

Genisys banlandı neden olduğu hakkında hiç bir fikrim yok olaylar dönmüş baya herhalde. tanıyıp tanımadığım sevdiğim sevmediğim çoğu kişi banlanıyor bu olaylar ne ve foruma ne oluyor?
ne zaman banlandı reis be nkonuya biraz FIRANSIZ kaldım

ilk defa duyuyom cihaz bide ne işe yariyur
Fortinet Guard, genellikle Fortinet'in sunduğu FortiGuard Security Services (FortiGuard Güvenlik Hizmetleri) ile ilişkilidir. Bu hizmet, Fortinet'in cihazlarında (örneğin, FortiGate güvenlik duvarları) kullanılan bir güvenlik abonelik hizmetidir. FortiGuard, siber tehditlere karşı korunma sağlamak için sürekli güncellenen ve kapsamlı bir güvenlik ekosistemi sunar.

FortiGuard'ın başlıca özellikleri ve hizmetleri şunlardır:

1. Web Filtreleme (Web Filtering): Kullanıcıların belirli kategorilere veya zararlı sitelere erişimini kontrol ederek güvenliği artırır.
  2. Antivirüs ve Antimalware: Bilinen ve bilinmeyen zararlı yazılımlara karşı koruma sağlar.
  3. IPS (Intrusion Prevention System): Ağda gerçekleşen saldırıları tespit eder ve önler.
  4. Uygulama Kontrolü (Application Control): Belirli uygulamaların kullanımını kısıtlar veya yönetir.
  5. DNS Filtreleme (DNS Filtering): Zararlı alan adlarına erişimi engeller.
  6. E-posta Güvenliği (Email Security): Kimlik avı, spam ve zararlı yazılımların e-posta yoluyla bulaşmasını önler.
  7. Sandboxing: Şüpheli dosyaları izole edilmiş bir ortamda analiz ederek tehditlerin etkisiz hale getirilmesini sağlar.
  8. Tehdit İstihbaratı (Threat Intelligence): Global tehdit veritabanından alınan gerçek zamanlı güncellemeler ile sürekli gelişen tehditlere karşı koruma sağlar.

FortiGuard, Fortinet cihazlarıyla entegre çalışır ve kurumsal ağların güvenliğini artırmak için kapsamlı bir koruma sağlar. Özellikle siber güvenlik tehditlerinin sürekli değiştiği bir ortamda, gerçek zamanlı güncellemelerle şirketleri ve bireyleri koruma altına alır.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt