Hexist
Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
ben son 3 aydır forumu aktif olarak takip ediyorum , genel olarak burası bir hile ve programlama forumu "güncel içerik" olarak kastın nedir ben forumu aktif olarak kullandığım 3 aydan bu yana faydalı 1 tane içerik paylaşan görmedim , içeriklerin geneli githubtan alınıp paylaşılıyor yada paralı satılan hilelerin resellerleri konu açıyor . Forumda revers eng tam manasıyla bilen maksimum 4 bilemedin 5 kişi var onlarda paylaşım yapmıyor çoluk çocuğun toxicliği ile mi uğraşacaklar .bana bir zararı yok ama foruma zararı var. evet haklısın forum yıllardır açık gelen giden olur ve bu tür olaylar olabilir ama aktif üyelerin ve satıcıların çoğunluğu banlandığı için hem güncel içerik hemde destek açısından sıkıntı yaratıyor yinede toparlanır diye düşünüyorum ama yöneticilerle aralarındaki uyumsuzluk, kavgalar, aktif üyelerin çoğunun bu olaylar yüzünden banlanması, forumun canlılığını azaltıyor. bu olayları ve bu forumu böyle görmek üzücü.