Foruma ne oluyor?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
bana bir zararı yok ama foruma zararı var. evet haklısın forum yıllardır açık gelen giden olur ve bu tür olaylar olabilir ama aktif üyelerin ve satıcıların çoğunluğu banlandığı için hem güncel içerik hemde destek açısından sıkıntı yaratıyor yinede toparlanır diye düşünüyorum ama yöneticilerle aralarındaki uyumsuzluk, kavgalar, aktif üyelerin çoğunun bu olaylar yüzünden banlanması, forumun canlılığını azaltıyor. bu olayları ve bu forumu böyle görmek üzücü.
ben son 3 aydır forumu aktif olarak takip ediyorum , genel olarak burası bir hile ve programlama forumu "güncel içerik" olarak kastın nedir ben forumu aktif olarak kullandığım 3 aydan bu yana faydalı 1 tane içerik paylaşan görmedim , içeriklerin geneli githubtan alınıp paylaşılıyor yada paralı satılan hilelerin resellerleri konu açıyor . Forumda revers eng tam manasıyla bilen maksimum 4 bilemedin 5 kişi var onlarda paylaşım yapmıyor çoluk çocuğun toxicliği ile mi uğraşacaklar .

ben son 3 aydır forumu aktif olarak takip ediyorum , genel olarak burası bir hile ve programlama forumu "güncel içerik" olarak kastın nedir ben forumu aktif olarak kullandığım 3 aydan bu yana faydalı 1 tane içerik paylaşan görmedim , içeriklerin geneli githubtan alınıp paylaşılıyor yada paralı satılan hilelerin resellerleri konu açıyor . Forumda revers eng tam manasıyla bilen maksimum 4 bilemedin 5 kişi var onlarda paylaşım yapmıyor çoluk çocuğun toxicliği ile mi uğraşacaklar .
Güncel içerikten kastım yeni hileler, aktif projeler ve faydalı araçlar ile ilgili paylaşımlar. bazıları güncel içerik isterken bazıları burada sadece bilgi edinmek veya hile almak için bulunuyor. umarım bu durum zamanla eski haline gelebilir.

Okudugunuzu anlamakda problemleriniz oldugunu dusunuyorum
Dostum senin bu önüne gelene sert tavır çıkman biraz komik sanki ya, burda millete sallayıp kendine bir şey sorulunca okuduğunuzu “anlamakda” problemleriniz olduğunu düşünüyorum diyorsunuz.

Arada olur öyle tartışmalar vs gayet normal illaki herkes bir noktada anlaşamayıp ayrılıklar olur.

Dostum senin bu önüne gelene sert tavır çıkman biraz komik sanki ya, burda millete sallayıp kendine bir şey sorulunca okuduğunuzu “anlamakda” problemleriniz olduğunu düşünüyorum diyorsunuz.
Kurdugum cumlede ben baska bir sey yapiyorum mu demisim ? hala savunuyorum okudugunu anlamakda problemin oldugunu dusunuyorum

genisys neden ban yedi?
hocam kendisi ile discord dan konuştum genisys ekipten çıkınca arkasından konuşmaya başlamışlar sonra devamını söylemedi ama bazı kişilerde Genisys nin hesabından allaha fln sövüp kendilerini haklı çıkarmaya fln çalıştı dc gel daha iyi anlatırım dc: chilicpp

Çoluk çocuk , kendince birşeyler yapmaya çalıştı sadece kahkaha tufanıydı :D

son 3 ay değil de ondan öncesinde genisys abi aktifti özellikle bi ara aşırı aktifti herkesin işine yarayacak şeyleri paylaşıyodu bu onun hızlıca kurucu rolune çıkmasını da sağladı
hocam kendisi ile discord dan konuştum genisys ekipten çıkınca arkasından konuşmaya başlamışlar sonra devamını söylemedi ama bazı kişilerde Genisys nin hesabından allaha fln sövüp kendilerini haklı çıkarmaya fln çalıştı dc gel daha iyi anlatırım dc: chilicpp
dcsinde foto ssleri var forumda ki yorumunu değiştirmişler Allaha muhammede küfür fln edilmiş

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt