Forum İçin Konu Önerisi

ZeusArc

Gold Üye
Aşırı Fazla Bi Yazılım Bilgim Yok Forum İçin Bir Şeyler Yapıp Paylaşmak İstiyorum Ne Yapıp Paylaşabilirim
Önerilerinize Açığım Bekliyorum.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Aşırı Fazla Bi Yazılım Bilgim Yok Forum İçin Bir Şeyler Yapıp Paylaşmak İstiyorum Ne Yapıp Paylaşabilirim
Önerilerinize Açığım Bekliyorum.
reisim rat atmada ne paylaşırsan paylaş
Valorant Account manager yapabilirsin
Cs 2 auto buy(topluluk pazarı)
Disk clean tool v.b

reisim rat atmada ne paylaşırsan paylaş
Valorant Account manager yapabilirsin
Cs 2 auto buy(topluluk pazarı)
Disk clean tool v.b
reisim dediğim gibi aşırı bi kod bilgim yok rat yazacak kadar bile yoktur belki
disk clean tool olabilir bu şekilde tool gibi şeyler yapıp paylaşmak istiyorum ama aklımda fikir yok

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
reisim dediğim gibi aşırı bi kod bilgim yok rat yazacak kadar bile yoktur belki
disk clean tool olabilir bu şekilde tool gibi şeyler yapıp paylaşmak istiyorum ama aklımda fikir yok
vibe coding yapa bilirsin cluade ile konu aşasında belirtirsen fazla laf etmezler bence discord gel konuşak senle biraz konuyu sürekli uplamayalım saat geç

vibe coding yapa bilirsin cluade ile konu aşasında belirtirsen fazla laf etmezler bence discord gel konuşak senle biraz konuyu sürekli uplamayalım saat geç
discord:beyazruh

boş işler vakit kaybu uğraşmaya gerek yok
Aklında ne yapmak istedğini bile belirlememişsin
Çok muazzam bir fikrin varsa yap insanlar kullansın işini görsün
vakit kıymetli değerini bil

boş işler vakit kaybu uğraşmaya gerek yok
Aklında ne yapmak istedğini bile belirlememişsin
Çok muazzam bir fikrin varsa yap insanlar kullansın işini görsün
vakit kıymetli değerini bil
vakit tabii kıymetli bende güzel bir şey ile değerlendirmek istiyorum bu yüzden size danışıyorum zaten :)

vakit tabii kıymetli bende güzel bir şey ile değerlendirmek istiyorum bu yüzden size danışıyorum zaten :)
peki gel o zaman beraber proje geliştirelim
şuan ihtiyacım olan şey 20 tane facebook hesabını tek bir ekrandan otomaasyon sistemiyle kullanmak

peki gel o zaman beraber proje geliştirelim
şuan ihtiyacım olan şey 20 tane facebook hesabını tek bir ekrandan otomaasyon sistemiyle kullanmak
kiro ai kullancam istersen beraber yapalım

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt