dontasktoask
Uzman Üye
- İletişim
fornite değilde zuluya başliyacamilk oynanışında karşına mimar sinan gelince sinirlenip alt f4 çekme , az build yapmaya alış,sarar eğlenirsin
fornite değilde zuluya başliyacamilk oynanışında karşına mimar sinan gelince sinirlenip alt f4 çekme , az build yapmaya alış,sarar eğlenirsin
zulu seni fortnieden daha çok sıkar mermileri havada düz giden oyun,1 haftaya sıkılacagini düşünüyorum.fornite değilde zuluya başliyacam
eskiden beri oynuyordum fakat simdi hesabimi buldum baya para yatırmıştımya ama gene sariyor kanka oyunzulu seni fortnieden daha çok sıkar mermileri havada düz giden oyun,1 haftaya sıkılacagini düşünüyorum.
Marvel rivalsvalla oyun aşırı zor geldi ya bana valorant gibi bir oyun öneriniz varmidir
Pay2win oyunu parayi veren düdüğü çalar tarzı çok para yatırdıysan yine eğlenirsineskiden beri oynuyordum fakat simdi hesabimi buldum baya para yatırmıştımya ama gene sariyor kanka oyun
3binden fazla yatırmışımdır eskidenPay2win oyunu parayi veren düdüğü çalar tarzı çok para yatırdıysan yine eğlenirsin
Yada direk fortnitede ismini hatırlamıyorum ama valorant modu var 5v5 atılıyor onu da deneyebilirsin ben denemiştim sarmıştı arkadaşlarınla onu dene3binden fazla yatırmışımdır eskiden
bakarim reis bi müsait oldugumda bi indirebilsem su oyunuYada direk fortnitede ismini hatırlamıyorum ama valorant modu var 5v5 atılıyor onu da deneyebilirsin ben denemiştim sarmıştı arkadaşlarınla onu dene
ağır oyun internetin yavaşsa çok uzun sürer bende ara güncellemeler bile 3 4 saat sürüyor, fortnitenin o yönü kötübakarim reis bi müsait oldugumda bi indirebilsem su oyunu
80Mbps var yeterli olacağıni düşünüyorum :dağır oyun internetin yavaşsa çok uzun sürer bende ara güncellemeler bile 3 4 saat sürüyor, fortnitenin o yönü kötü