Exeee
Diamond Üye
Yada zulu oyna hile falan açıpbakayim o oyuna bi
Yada zulu oyna hile falan açıpbakayim o oyuna bi
aşırı hizli bir oyun apex legends ya poqwepqwe baksana zulu daha mantıklıYada zulu oyna hile falan açıp
aşırı hizli bir oyun apex legends ya poqwepqwe baksana zulu daha mantıklı
aşırı hizli bir oyun apex legends ya poqwepqwe baksana zulu daha mantıklı
valla zulu daha mantıklı geldi zuludan eskiden aşırı derece para yatiriyordum o hesabi bulabilirsem efsane olacakevet hızlı bir oyun ama zaman geçtikçe keyif alırsın oyundan gittikçe daha zevkli oluyor.
zulu zaten p2w hile açmana bile gerek yok iki üç para yatır oyunun kralı oluyorsun o para yatırdığın hesabı bulursan daha çok zevk alırsınvalla zulu daha mantıklı geldi zuladan eskiden aşırı derece para yatiriyordum o hesabi bulabilirsem efsane olacak
bide aşırı sarıyor ya eskiden aşırı oynuyordumzulu zaten p2w hile açmana bile gerek yok iki üç para yatır oyunun kralı oluyorsun o para yatırdığın hesabı bulursan daha çok zevk alırsın
ben eskiden para yatıramadığım için oyunda kafayı yiyordum rakip takımdan bir lavuk ayağıma vuruyor sanki kafaya vurmuş gibi tek yiyordum o zamanlarbide aşırı sarıyor ya eskiden aşırı oynuyordum
ilk oynanışında karşına mimar sinan gelince sinirlenip alt f4 çekme , az build yapmaya alış,sarar eğlenirsinarkadaşlar bu oyuna başlanirmi nasil ne tarz oyun valoranttan sonra buna geciş yapayim diyorum