hocam bende bi deniyim cg files dosya konumunu yazarmısınYine aynı hatayı alıyorum C diskinden cg_files'ı silip tekrar denedim ama olmadı
hocam bende bi deniyim cg files dosya konumunu yazarmısınYine aynı hatayı alıyorum C diskinden cg_files'ı silip tekrar denedim ama olmadı
Bu bilgisiayar yaz arama kısmına çıkana gir üstten görünüme gel orada iyi bakarsan "Gizli öğeler" olacaktır ona bas sonrasında CG_Files dosyası var onu sil.hocam bende bi deniyim cg files dosya konumunu yazarmısın
yaptımda olmadı yine aynı hataBu bilgisiayar yaz arama kısmına çıkana gir üstten görünüme gel orada iyi bakarsan "Gizli öğeler" olacaktır ona bas sonrasında CG_Files dosyası var onu sil.
bu hatayı veriyor bu seferBu bilgisiayar yaz arama kısmına çıkana gir üstten görünüme gel orada iyi bakarsan "Gizli öğeler" olacaktır ona bas sonrasında CG_Files dosyası var onu sil.
nasıl söylermisindüzelttim problemi
bi tane unuttumLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
hepsini indirin sisteminiz 64xse 64x indirin ve bu winrar kılasorundeki dlllerin hepsini hem syswow64de hemse system32ye sürükleyin
eğer 32x ise 32x indirin ve sadece system32ye atın.
@B1T
@Yurata
Düzelmesse bilmiyorum