Ban riski nedir agam ellerinize sağlık bu aradaGüncellendi iyi oyunlar.
Şuanda ban yok ama bu oyunun için birşey söyleyemiyorum uzun süredir bu oyun için hile paylaşma isteğim yoktu çok ısrar eden olunca kıramayıp güncelledim konuyuBan riski nedir agam ellerinize sağlık bu arada
Eyvallah kral sağolasın bu oyunun hilesini yeni denicemde ban olayı olursa hwid falanmı atıyor yoksa hesap mı biliyorsan yardımcı olurmusunŞuanda ban yok ama bu oyunun için birşey söyleyemiyorum uzun süredir bu oyun için hile paylaşma isteğim yoktu çok ısrar eden olunca kıramayıp güncelledim konuyu
şuanda ban yok derken hangi oyunlarda yok? bu oyunda var anladığım kadarıylaŞuanda ban yok ama bu oyunun için birşey söyleyemiyorum uzun süredir bu oyun için hile paylaşma isteğim yoktu çok ısrar eden olunca kıramayıp güncelledim konuyu
şuanda ban yok derken hangi oyunlarda yok? bu oyunda var anladığım kadarıyla
reis şuanda ban yok ama bu oyunun için birşey söyliyemem demişde anlamadım ne demek istediğiniHangi oyunun konusundasın kanka şuan sen
Bu konudaki oyun için söylüyor adam bunu nasıo anladın sen ben anlamadımreis şuanda ban yok ama bu oyunun için birşey söyliyemem demişde anlamadım ne demek istediğini
Adam orda bu oyun için dediğireis şuanda ban yok ama bu oyunun için birşey söyliyemem demişde anlamadım ne demek istediğini