asusta manual yokmu ? olması lazım hocam yaAga asus'un suçu nedir ya niye asus'da çalışan spoofer yok manual
anakartı asus olan ben :/Asus anakartlarda çalışmaz!
HP, Dell, Insyde Bios çalışmaz.
MSI formatsız 75% ihtimalle çalışır.
Diğer tüm anakartlarda çalışır.
Adım adım nasıl VAL 152 & VAL 5 kaldıracağınızı formatsız bir biçimde anlatacağım.
25.03.2023 GÜNCEL
Adım 1
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirkullanarak "Sadece Vanguardı" kaldırın ve kalıntıları temizleyin
Adım 2
Anakartınızın modelini bilmiyorsanız öğrenin ve websitesine giderek up/down sürümünü indirin.
(Bilgisayarınız eski değilse sürüm en güncelidir. Eski sürümlerden -2020 veya 2021 tarihli- indirin.)
Adım 3
EZ-Flash (Q-Flash) yaparak biosunuzu flashlayın.
(Nasıl yapılacağını bilmiyorsanız internetten anakartınızın modelini yazıp yanına q-flash veya Ez-flash yazarak bakabilirsiniz.)
Adım 4
Delay ban ile ilgili sıkıntınız yoksa oyuna girip oynayabilirsiniz. Delay ban da kalksın diyorsanız bu adımları yapmalısınız :
Adım 5
VAL 5 sorununu serialleri değiştirerek çözebiliriz. Bunun için paralı bir spooferiniz varsa kullanabilirsiniz.
Paralı bir spooferiniz veya çalışan perm bir free spooferiniz yoksaLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirkullanabilirsiniz.
Değiştirmeniz gereken ID'ler :
-Bios Serial
-BaseBoard ID
Adım 7
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirile Disk ID'nizi değiştirin.
Adım 8
MAC Adresinizi değiştirin.
Yapılan bu tüm işlemlerden sonra VAL 5 veya VAL 152 hatası almıyor olmalısınız. Eğer hala alıyorsanız tüm bunları yaptıktan sonra temiz bir format atın.
Bilginiz varsa DMIEDIT kullanmadan basit bir program kodlayıp onu da kullanabilirsiniz.
Sorularınızı yorumlarda belirtin lütfen.
Virustotaller :
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Metindeki DMIEDIT ve Revo Uninstaller yazıları tıklanılabilirdir.