cagalinexd
Uzman Üye
ilk elden banVal 5 yiyenler taze hesapla girdikten ne kadar süre sonra yiyor yazabilirmi full rage hile açıp sürekli delay banda takilmak için önemli bir konu
ilk elden banVal 5 yiyenler taze hesapla girdikten ne kadar süre sonra yiyor yazabilirmi full rage hile açıp sürekli delay banda takilmak için önemli bir konu
Evet işte aylar önce miraka internal olduğu zamanlar delay ban süresi 1 saat falandi herkes hwid bani olmasina ragmen aciyordu full rage hvh dönüyodu derecesizde sonra hwid ban ağırlaştı salmıştım valoyu ondan beriilk elden ban
şu andada paralı spooferlar öyle sağlam spoofu basıyosun açıyosun staffbestingi en az 3 saat götürüyorEvet işte aylar önce miraka internal olduğu zamanlar delay ban süresi 1 saat falandi herkes hwid bani olmasina ragmen aciyordu full rage hvh dönüyodu derecesizde sonra hwid ban ağırlaştı salmıştım valoyu ondan beri
Hocam gigabyte b450s2h var F62 biousu yüklü şuan onu tekrar aynı sürümle bios q flash yapsam biosup/down yapmış olur muyum? yoksa illa başka bir sürümlemi yapmak zorundayımYapamayanlar İçin DMIEDIT Güncellendi!
farklı bir sürümle yapmak zorundasın release date yanında gözükür 2020 veya 2021de çıkmış olanı indirHocam gigabyte b450s2h var F62 biousu yüklü şuan onu tekrar aynı sürümle bios q flash yapsam biosup/down yapmış olur muyum? yoksa illa başka bir sürümlemi yapmak zorundayım
kanka ben alıştırmada denemek için açtım yine ban yedim asopdıjasmdilk elden ban