cagalinexd
Uzman Üye
La bi dur okuyup okuyup kriz geçiriyorumbana kız diyor ben ne diyeyim buna şimdi
La bi dur okuyup okuyup kriz geçiriyorumbana kız diyor ben ne diyeyim buna şimdi
La bi dur okuyup okuyup kriz geçiriyorum
çok iyi özetledin valla işte bu ya işte bu adam sanki roman yazıyor aw32 yaşındayım evladın değilim hala saygısızlığa devam mı edeceksiniz?
sorduğun soruya da cevap vereyim genç kardeşim, kız olması çok şey fark eder, aynı saygısızlığı ben yapsam forumun huzurunu bozmaktan banı yerim. neyse alıştık hadi işine bak genç kardeşim. ülkeyi kurtaracak olan z kuşağımız görevini layığıyla yapıyor
alırım bi dal teşekkürler emek kokuyor emek.vazgeçtim boşver uğraşma zaman kaybı D
Teşekküralırım bi dal teşekkürler emek kokuyor emek.
Denenmiştir. çalışıyor.
Format Sonrası Hemen Defender Controlbekleyecek bir masaüstü yok ama geçen gün bi tane eski pc var 4 gb ram li lanet olsun öyle pc ye 8 defa format attırdı bana ha şimdi 9. u atacam D
virüs yoktur usb ye rufusla yazdırdım orjinal w10 sistemime uyandan bir tanesini yaptım bir kaç gün geçiyor kendine kendine donuyor sonra mavi ekran sonra oto onarım sonrası açılmıyor tekrar format ve aynı döngüFormat Sonrası Hemen Defender Control
virüs yoktur usb ye rufusla yazdırdım orjinal w10 sistemime uyandan bir tanesini yaptım bir kaç gün geçiyor kendine kendine donuyor sonra mavi ekran sonra oto onarım sonrası açılmıyor tekrar format ve aynı döngüFormat Sonrası Hemen Defender Control
Format (LTSC 1809 WİNDOWS 10)virüs yoktur usb ye rufusla yazdırdım orjinal w10 sistemime uyandan bir tanesini yaptım bir kaç gün geçiyor kendine kendine donuyor sonra mavi ekran sonra oto onarım sonrası açılmıyor tekrar format ve aynı döngü
gelde çık işin içinden varmı bir tavsiyen?
benim pc tam gitmiş fazladan mesaj yazıyor Allah belasını versin