evet arkadaş dogruyu diyor lütfen test ettiginiz zamanı yazın yapar yapmaz burda konu acmayınBunu kaç günlük bir sürede test ettiniz ?
evet arkadaş dogruyu diyor lütfen test ettiginiz zamanı yazın yapar yapmaz burda konu acmayınBunu kaç günlük bir sürede test ettiniz ?
Henüz delaya düşürmedi 3ncu gunDeepfreeze methodu eskidi. Delaya düşürüyor.
mantıksal olarak baktığımızda, donanımsal olarak incelediğimizde, detaylı bir şekilde düşündüğümüzde bu benim bahsettiğim yöntemin DELAYA DÜŞÜRMESİ mümkün değil. Delaya düşürmesinin tek ama tek sebebi olabilir o da deepfreeze uygulamasını vanguardın algılıyor olmasıdır. bununda olacağını sanmam. o zaman kurduğumuz her programda acaba vanguard algılayacakmı bunu diye düşünmemiz gerekirdi. manycam, sam, obs her kuracağımız programda vanguard ile uğraşmak zorunda kalırdık. Vanguard önce sisteminizde 3.parti program olarak tespit ettiği programı inceler, sonra sizin oyun oynadığınızdaki verdiğiniz açıkları inceler. bu açıkları bir kişi oturup da bilgisayar karşısında acaba şurada duvara bakmış diye değil, bunca insanın oyun oynayış ekranlarını kaydedecek bir teknoloji yok. bunlar oyun içinde ghost ve kodlama sistemleri ile vanguard tarafından kaydedilir. oyun oynayışımızı izlemiyorlar yani, hali hazırda yüklü bir mapda senin davranışlarının kodlamasını izliyorlar.Kanka 2 hafta bansız yaptıysan iş yarar olduğu belli olur. Ben 9. gün delay yemiştim.
bilmeyen arkadaşlar olabilir (mesajlara ve bu konudaki yorumlara bakınca epey fazla bilmeyen olduğu alenen görünmektedir) ve bu konu bilmeyen arkadaşlar ve benim gibi yeni öğrenecek olan arkadaşlar için faydalı olacaktır. foruma katkı sağlayan bir konu olduğunu düşünüyorum. herşeyden önce ben yaptım milletten banane dememişim ve konuyu açarak insanlara da bilgilendirme yapmışım. mesela sen bu konu eski vesayre diye burada bana show yapana kadar gidip konuyu açsaydın da herkes faydalansın deseydin. ama sen ben biliyorum banane milletten kafasıyla yaklaşmışsın ben bunu yapmadım işte ama. seni geren bir şey varsa orası ayrı .bu method çok önceydi tabi sen geriden geliyorsan orası ayrı
bu nasıl metin aw gözüm kanadıbilmeyen arkadaşlar olabilir (mesajlara ve bu konudaki yorumlara bakınca epey fazla bilmeyen olduğu alenen görünmektedir) ve bu konu bilmeyen arkadaşlar ve benim gibi yeni öğrenecek olan arkadaşlar için faydalı olacaktır. foruma katkı sağlayan bir konu olduğunu düşünüyorum. herşeyden önce ben yaptım milletten banane dememişim ve konuyu açarak insanlara da bilgilendirme yapmışım. mesela sen bu konu eski vesayre diye burada bana show yapana kadar gidip konuyu açsaydın da herkes faydalansın deseydin. ama sen ben biliyorum banane milletten kafasıyla yaklaşmışsın ben bunu yapmadım işte ama. seni geren bir şey varsa orası ayrı .
herkes senin gibi ilgi meraklısı değil. sen herkes senin peşinde koştuğu ve sana ilgi gösterdiği için, peşinde koşanların övgülerine o kadar bağımlı hale gelmişsin ki seni hiç iplemeyen insanların sana söylediği sözleri anlayamayacak birisi haline dönüşmüşsün. saygısızlığın biri bin para. diğer mesajlarına da baktım. valorant spoofer konusunda da birisine oynama oyunu boşver yazıp geçmisşin bir çok saygısız mesajın var ve sanırım sen kız olduğun için hala aramızda yerini muhafaza etmektesin. o nedenle engelleme bölümü nerede? ben bu arkadaşın yazdığı yazıları görmeyi hak ettiğimi düşünmüyorum. bu arkadaşı doğrudan engelleyip, kendi yaşıtları ve kendi zeka yaşıtları ile baş başa bırakıyorum. takıl kendi halinde ilgici ya da klasik harun abi. bkz: arkadaşlar susun elif konuşuyor.bu nasıl metin aw gözüm kanadı
Kız olup olmaması ne alakaherkes senin gibi ilgi meraklısı değil. sen herkes senin peşinde koştuğu ve sana ilgi gösterdiği için, peşinde koşanların övgülerine o kadar bağımlı hale gelmişsin ki seni hiç iplemeyen insanların sana söylediği sözleri anlayamayacak birisi haline dönüşmüşsün. saygısızlığın biri bin para. diğer mesajlarına da baktım. valorant spoofer konusunda da birisine oynama oyunu boşver yazıp geçmisşin bir çok saygısız mesajın var ve sanırım sen kız olduğun için hala aramızda yerini muhafaza etmektesin. o nedenle engelleme bölümü nerede? ben bu arkadaşın yazdığı yazıları görmeyi hak ettiğimi düşünmüyorum. bu arkadaşı doğrudan engelleyip, kendi yaşıtları ve kendi zeka yaşıtları ile baş başa bırakıyorum. takıl kendi halinde ilgici ya da klasik harun abi. bkz: arkadaşlar susun elif konuşuyor.
valorant oyununun genel olarak sıkıntısı problemi bu olsa gerek. hep çoluk çocuk ya da büyük ama zeka yaşı küçük insanlara maruz kalmaktayız. oyunda anamıza bacımıza sövüyorlar. hadi oyunda neyse paris sunucusuna girip keyfimize bakıyoruz oraya çok ilişmiyorlar. ama valorant adının geçtiği her forumda her sayfada her twitterde çoluk çocuk kaynıyor işte.