Çözüldü floxes, surfs, viva software, violatesoftware dolandırıcılık, satışta sahtekarlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Parası ödenmiş birşeyi eklemeyip garanti adı altında önceden belirtilmemiş birşeyi savunarak tekrardan ücret istemek gayet profesyonel

işin parasında değilim elimde cheatglobal scripti vesaire hepsi var böyle d0landırıcı arkadaşların satış yapmasını istemiyorum
Anlamadığım konu şu, eskiden yaşanmış bir olayda (05/12/2024 tarihinde satın alım yapılmış ve sanal pos entegre edilmemiş, sonrada direkt olarak satışa sunulmuş şikayet konusu açmak yerine) aradan 1 ay geçiyor ve scripti sen satın alıp şikayet konusu açıyorsun. Zaten pos entegre edilmediğini bildiğin bir scripti satın alıyorsun aslında.

Anlamadığım konu şu, eskiden yaşanmış bir olayda (05/12/2024 tarihinde satın alım yapılmış ve sanal pos entegre edilmemiş, sonrada direkt olarak satışa sunulmuş şikayet konusu açmak yerine) aradan 1 ay geçiyor ve scripti sen satın alıp şikayet konusu açıyorsun. Zaten pos entegre edilmediğini bildiğin bir scripti satın alıyorsun aslında.
hiç dikkat etmedimki çocuğun ne yapıp yaptığını bile bilmiyordum o kadar yoğundum o sırada

@floxes konuyu okuyupda mesaj yazmıyorsun ya deliriyorum

Surfs adlı müşterimize ücreti karşılığında bir website yaptık ve shopier entegrasyonu istediği için ek ücret talep ettik ve surfs istemediğini belirtti ve hizmet almadı bundan neredeyse 4 hafta sonra yani bugün bu 2 kullanıcıya satış yapmış ve içinde pos entegrasyonu yok bu yüzden benden pos entegrasyonu talep ettiler ek ücret talep ettik sanırım öğrenci oldukları için böyle bir yola başvurmuşlar bu mesajımdan sonra hiçbir mesaj yazmayacağım bizimle iş yapanlar bizi biliyor 600TL veremeyecek durumdaysanız iş yapmaya kalkışmamanızı öneririm iyi akşamlar 😀

Surfs adlı müşterimize ücreti karşılığında bir website yaptık ve shopier entegrasyonu istediği için ek ücret talep ettik ve surfs istemediğini belirtti ve hizmet almadı bundan neredeyse 4 hafta sonra yani bugün bu 2 kullanıcıya satış yapmış ve içinde pos entegrasyonu yok bu yüzden benden pos entegrasyonu talep ettiler ek ücret talep ettik sanırım öğrenci oldukları için böyle bir yola başvurmuşlar bu mesajımdan sonra hiçbir mesaj yazmayacağım bizimle iş yapanlar bizi biliyor 600TL veremeyecek durumdaysanız iş yapmaya kalkışmamanızı öneririm iyi akşamlar 😀
ÜĞAŞSDÜASÜĞDQWĞÜÜĞŞQWÜEQWŞÜĞEĞÜ

forumda yasaklı olan cümleler olduğu için beni anladığını varsayıyorum

Öğrenci derken anlamadım 600 lira gram umrumda bile değil umarım farkındasınızdır

Arkadaş shopier hesabı olmadığını gerekçe gösterek entegre yapmamış ama zaten hesaba gerek yok satın alan kişi kendisi bilgilerini girebilir sonradan yani hizmeti sunmamak için bahane oluşturulmuş.
buradada bulunuyor

image.png

image.png

para umurumda değil hocam şahsen siteyi de ben almadım ama surfs mesajlarında bu kısmı gösterdiğinde sen zaten sanal pos vereceğini bunun için anlaştığını mesajda yazmışsın ek olarak zaten shopier hesabına ihtiyacın yoktu entegre için sadece yerleştirme yapıp ardından kullanıcı istediğinde kendi bilgileri ile doldurabilirdi

image.png

burdada diyorki ödemeyi halledin yapmaya başlayacağım (sanal posu)

Ortalama bir Türkçeye sahip olan insanlar anlayabiliyor bu olayı işte gördüğünüz gibi, teşekkürler 👍

Aldığın hizmeti başkalarına satmak yerine direkt olarak şikayet konusu açsaydın durum farklı olabilirdi. Ayrıca satın alım üzerinden 1 ay geçtiği için her hangi bir işlem yapamıyoruz. 15 Günü geçen ticaretlerde şikayet konuları direkt olarak düşer.

Şikayet eden kişi satın alım yaptığı esnada zaten sanal pos entegresi olmadığını bildiği halde neden satın alım yapıp böyle bir konu açma gereği duydunuz anlamadım. Burada herhangi bir dolandırıcılık yada mağduriyet göremiyorum.

Şikayet konusu moderatör ekibi tarafından değerlendirildi.
Reddedildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt