Çözüldü floxes, surfs, viva software, violatesoftware dolandırıcılık, satışta sahtekarlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şikayet edilen tarafın zaten bir satış konusu bulunmuyor ve olay anladığım kadarıyla discordda geçiyor. Forum üzerinde websitesinde sanal pos olduğu senin satış konunda belirtilmiş.
Arkadaş forum üzerinden bilgi veriyor içerik hakkında yani bu site kullanılarak satış yapılmış oluyor

https://cheatglobal.com/konu/505sho...rsa-hepsini-vericem.63118/page-2#post-1171903

bu mesaj ile sahtekarlık yapıyor ve discord üzerinden satın alım sonrası mesajın yanlış olduğu belirtiliyor bilerek dolandırıclık kısacası cg üzerinden

Arkadaş forum üzerinden bilgi veriyor içerik hakkında yani bu site kullanılarak satış yapılmış oluyor
Sizin satın aldığınız kullanıcıda zaten satış yapılırken sanal pos entegrasyonu yokmuş anladığım kadarıyla (05/12/2024 Tarihinde). Bunun bilgisini vererek size satabilirdi.

Sizin satın aldığınız kullanıcıda zaten satış yapılırken sanal pos entegrasyonu yokmuş anladığım kadarıyla. Bunun bilgisini vererek size satabilirdi.
Satın aldığım kişi attığım fotoğraftaki göründüğü gibi sözleşmede vivaya sanal pos ücretini ödemiş ve vivada onaylamış fakat eklememiş ve surfsun haberi yok istediğinde ise tekrardan fiyat istiyor ödediğini belirttiğinde gruptan çıkıyor destek vermem diyerek videoda ve ekran görüntülerinde açıkça belli

https://cheatglobal.com/konu/505sho...rsa-hepsini-vericem.63118/page-2#post-1171903

bu mesaj ile sahtekarlık yapıyor ve discord üzerinden satın alım sonrası mesajın yanlış olduğu belirtiliyor bilerek dolandırıclık kısacası cg üzerinden
dm den konuştuk ortada dolandırıcılık felan yok @floxes e verdiğim paranın hızmetını aldım ve sıteyı hıc kullanmadan satısa sundum 200 tl ye sc sini sattım zaten sanal pos olmadıgını söyledi frezzy ardından viva da 14 gün geçtiğinden destek vermeyeceğini söyledi benlik durum yok eğer para iadesi isteselerdi veriridm zaten dm den konuştuk olan bıtenı zaten alıcı bılıyor açıklama yapmam gereken başka birşey varmı ?

dm den konuştuk ortada dolandırıcılık felan yok @floxes e verdiğim paranın hızmetını aldım ve sıteyı hıc kullanmadan satısa sundum 200 tl ye sc sini sattım zaten sanal pos olmadıgını söyledi frezzy ardından viva da 14 gün geçtiğinden destek vermeyeceğini söyledi benlik durum yok eğer para iadesi isteselerdi veriridm zaten dm den konuştuk olan bıtenı zaten alıcı bılıyor açıklama yapmam gereken başka birşey varmı ?
sizin bir suçunuz yok biz sanal pos desteğini istiyoruz sizide aynı durumdan dolandırmış arkadaş

sizin bir suçunuz yok biz sanal pos desteğini istiyoruz sizide aynı durumdan dolandırmış arkadaş
alıcı wow un ve frezy in cg forum hesabı ne ?

Arkadaş shopier hesabı olmadığını gerekçe gösterek entegre yapmamış ama zaten hesaba gerek yok satın alan kişi kendisi bilgilerini girebilir sonradan yani hizmeti sunmamak için bahane oluşturulmuş.

alıcı wow un ve frezy in cg forum hesabı ne ?
Parası ödenmiş birşeyi eklemeyip garanti adı altında önceden belirtilmemiş birşeyi savunarak tekrardan ücret istemek gayet profesyonel

işin parasında değilim elimde cheatglobal scripti vesaire hepsi var böyle d0landırıcı arkadaşların satış yapmasını istemiyorum

Parası ödenmiş birşeyi eklemeyip garanti adı altında önceden belirtilmemiş birşeyi savunarak tekrardan ücret istemek gayet profesyonel

işin parasında değilim elimde cheatglobal scripti vesaire hepsi var böyle d0landırıcı arkadaşların satış yapmasını istemiyorum
zaten parasını verdiğim hizmeti vermemek için elinden geleni yaptı itemsatışdan şikayet ettim geri çek şikayetini yapıcam ne istiyorsan dedi çektim parayı çekti sus pus aq hiçbir ses seda yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt