Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
kankam piyasanın en iyisi esx umutsa git sor ona duffy kimdir diye zaten kendisi dostum :D

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Arkadaşlar konu üzerinde herhangi bir tartışmaya, vs. yer vermeyelim lütfen bu mesajı uyarı olarak algılayın ona göre hal ve hareketlerinizi düzenleyin iyi forumlar.

Arkadaşlar konu üzerinde herhangi bir tartışmaya, vs. yer vermeyelim lütfen bu mesajı uyarı olarak algılayın ona göre hal ve hareketlerinizi düzenleyin iyi forumlar.
unknown.png

xD?

Arkadaşlar ricam olur artık satın alma konumda lütfen bir şey paylaşmayın tartışmayın.

tamam dostum o sourcenin içinde neler var bilmiyon galiba :D
arkadaşlar benim spooferimde 13 adet özellik var tüm kaldırma yöntemleri ile ilgili cocuk 5 tane şey bulmuş atmış bu v1 spooferdik fivemde fixdir ne yaparsanız yapın çalıştıramazsınız üstüne daha fazla ban yersin bu tarz adamlara prim vermeyin alıcaksanız paraya kıyıcaksınız kimse kimsenin banını fivem gibi bi oyunda şuanda kaldırmaz, inanmayanlar discorduma gelsin sonuna kadar uğraşırız escrow ilede kaldırırız key sistemi olan fivemde ilk spooferlerden biriyiz.
O sourcenin içinde hiçbir şey yok milleti s1k1cem diye 70 takla atma adı üstünde source içine bakılıyor paşam

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt